Κυριακή 19 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πιάνουν δουλειά οι νέοι Υπουργοί-Παραλαμβάνουν σήμερα τα Υπουργεία τους

  03/12/2019 07:34
Πιάνουν δουλειά οι νέοι Υπουργοί-Παραλαμβάνουν σήμερα τα Υπουργεία τους

Πιάνουν δουλειά οι νέοι Υπουργοί-Παραλαμβάνουν σήμερα τα Υπουργεία τους

  03/12/2019 07:34
Εντός της ημέρας θα αναλάβουν καθήκοντα οι νέοι υπουργοί της Κυβέρνησης, μετά τον ανασχηματισμό που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της προεδρίας, η τελετή διαβεβαίωσης των νέων υπουργών θα ξεκινήσει στις 11:00 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι νέοι σχηματισμοί που δημιουργεί ο ανασχηματισμός σε Προεδρικό και ΔΗΣΥ
 
Στις 11:45 το πρωί θα γίνει η τελετή παράδοσης από τον απερχόμενο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Πρόδρομο Προδρόμου στον νέο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Κυριάκο Κούσιο, στο Προεδρικό Μέγαρο.
 
Θα ακολουθήσει η τελετή από πλευράς της απερχόμενης Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου κας Κλέλιας Βασιλείου στον νέο Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Παναγιώτη Σεντώνα.
 
Στις 12:15 θα γίνει η τελετή παράδοσης του Υπουργείου Εσωτερικών από τον κ. Κωνσταντίνο Πετρίδη στον κ. Νίκο Νουρή, στο Υπουργείο Εσωτερικών.
 
Στις 12:45 η τελετή παράδοσης του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων από την κα Βασιλική Αναστασιάδου στον κ. Γιάννη Καρούσο, στο Υπουργείο Μεταφορών.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ικανοποίησε τους Βαρωσιώτες ο Αναστασιάδης, έμεινε μόνη της η Ζέτα
 
Στις 1:15 η τελετή παράδοσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού από τον κ. Κώστα Χαμπιαούρη στον κ. Πρόδρομο Προδρόμου και στις 1:45 η τελετή παράδοσης του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη στον κ. Κωνσταντίνο Πετρίδη, στο Υπουργείο Οικονομικών.
 
Εξάλλου, η τελετή διαβεβαίωσης των νέων Επιτρόπων θα πραγματοποιηθεί αύριο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο. Η τελετή θα ξεκινήσει στις 9:30 και στις 10:30 θα γίνει η τελετή παράδοσης από την απερχόμενη Επίτροπο Περιβάλλοντος κα Ιωάννα Παναγιώτη στη νέα Επίτροπο Περιβάλλοντος κα Κλέλια Βασιλείου και του απερχόμενου Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων κ. Γιαννάκη Παπαδούρη στον νέο Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων κ. Κώστα Χαμπιαούρη, στα Γραφεία των Επιτρόπων.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας