Την Τρίτη η τελετή διαβεβαίωσης των νέων Υπουργών, την Τετάρτη των Επιτρόπων

Την Τρίτη αναλαμβάνουν καθήκοντα οι νέοι υπουργοί της Κυβέρνησης, μετά τον ανασχηματισμό που ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της προεδρίας, η τελετή διαβεβαίωσης των νέων υπουργών θα ξεκινήσεις στις 11:00 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο.
 
Στις 11:45 το πρωί θα γίνει η τελετή παράδοσης από τον απερχόμενο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Πρόδρομο Προδρόμου στον νέο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Κυριάκο Κούσιο, στο Προεδρικό Μέγαρο.
 
Θα ακολουθήσει η τελετή από πλευράς της απερχόμενης Αναπληρώτριας Κυβερνητικής Εκπροσώπου κας Κλέλιας Βασιλείου στον νέο Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο κ. Παναγιώτη Σεντώνα.
 
Στις 12:15 θα γίνει η τελετή παράδοσης του Υπουργείου Εσωτερικών από τον κ. Κωνσταντίνο Πετρίδη στον κ. Νίκο Νουρή, στο Υπουργείο Εσωτερικών.
 
Στις 12:45 η τελετή παράδοσης του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων από την κα Βασιλική Αναστασιάδου στον κ. Γιάννη Καρούσο, στο Υπουργείο Μεταφορών.
 
Στις 1:15 η τελετή παράδοσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού από τον κ. Κώστα Χαμπιαούρη στον κ. Πρόδρομο Προδρόμου και στις 1:45 η τελετή παράδοσης του Υπουργείου Οικονομικών κ. Χάρη Γεωργιάδη στον κ. Κωνσταντίνο Πετρίδη, στο Υπουργείο Οικονομικών.
 
Εξάλλου, η τελετή διαβεβαίωσης των νέων Επιτρόπων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο. Η τελετή θα ξεκινήσει στις 9:30 και στις 10:30 θα γίνει η τελετή παράδοσης από την απερχόμενη Επίτροπο Περιβάλλοντος κα Ιωάννα Παναγιώτη στη νέα Επίτροπο Περιβάλλοντος κα Κλέλια Βασιλείου και του απερχόμενου Επιτρόπου Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων κ. Γιαννάκη Παπαδούρη στον νέο Επίτροπο Ανάπτυξης Ορεινών Κοινοτήτων κ. Κώστα Χαμπιαούρη, στα Γραφεία των Επιτρόπων.

Δειτε Επισης

Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές
Πράσινο Βουλής για αλλαγές στις εκλογικές διατάξεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα
«Δεν έδωσε άδεια Ευρωπαϊκός οργανισμός για ηλεκτρική διασύνδεση Τουρκίας-ψευδοκράτους»
Κατηγορεί ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για λαϊκισμό το ΔΗΚΟ στον απόηχο των αντιδράσεων για τα μέτρα