Κ. Κούσιος: Θέλω να βάλω ένα λιθαράκι για να αυξηθεί το επίπεδο του πολιτικού πολιτισμού

Ιδιαίτερα τιμητική χαρακτηρίζει ο Κυριάκος Κούσιος τη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου που του εμπιστεύτηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης κατά τον ανασχηματισμό, θέτοντας ως στόχο τους ήπιους τόνους και την αγαστή συνεργασία με τους δημοσιογράφους.
 
Σε δηλώσεις του, ο κ. Κούσιος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για την ιδιαίτερη τιμή που του έκανε, εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες του. Διαβεβαίωσε παράλληλα τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την εκτίμησή του προς τον ρόλο τους, εκφράζοντας τη δέσμευσή του για μια παραγωγική και αγαστή συνεργασία μαζί τους.
 
«Ο Πρόεδρος μου πρότεινε να αναλάβω τη θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, μια ιδιαίτερα τιμητική θέση για εμένα και θεωρώ ότι είναι ένα καθήκον το οποίο μπορώ να εκπληρώσω για να βοηθήσω τον Πρόεδρο και την Κυβέρνηση», είπε.
 
Ερωτηθείς για τους στόχους του, είπε ότι θα ήθελε να βάλει «ένα μικρό λιθαράκι για να μπορέσουμε να αυξήσουμε το επίπεδο αυτού που λέγεται πολιτικός πολιτισμός» και ανέφερε ότι θα προσπαθήσει να είναι όσο το δυνατόν ήπιος και συγκροτημένος στις δηλώσεις του.
 
Ο κ. Κούσιος γεννήθηκε στην Αμμόχωστο το 1952 και σπούδασε Νομικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εξασκεί το δικηγορικό επάγγελμα για πάνω από 40 χρόνια, ενώ είναι Ανώτερος Συνεταίρος στο Δικηγορικό Γραφείο Κούσιος και Κορφιώτης ΔΕΠΕ. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων, Αντιπρόεδρος του ΔΣ της Ελληνικής Τράπεζας, Αντιδήμαρχος Στροβόλου και Πρόεδρος της Ανόρθωσης.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

ΠτΔ: Η κατάσταση στο Κυπριακό μέρα με την μέρα γίνεται χειρότερη
Τις γνωστές, αδιάλλακτες θέσεις του θα εκφράσει ο Τατάρ στον Αντόνιο Γκουτέρες
Δένδιας: Ύψιστη προτεραιότητα της ελληνικής πολιτείας το Κυπριακό
Επιδιώκει συνάντηση με Ερντογάν για το Κυπριακό ο Εσθονός Πρόεδρος
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ