Παρασκευή 28 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Βγαίνει μπροστά και η εβραϊκή κοινότητα- «Δεχθήκαμε απειλές από τρομοκράτες»

  20/11/2019 16:59
Βγαίνει μπροστά και η εβραϊκή κοινότητα- «Δεχθήκαμε απειλές από τρομοκράτες»

Βγαίνει μπροστά και η εβραϊκή κοινότητα- «Δεχθήκαμε απειλές από τρομοκράτες»

  20/11/2019 16:59
Μετά την εταιρεία WiSpire και η εβραϊκή κοινότητα στην Κύπρου, λύνει τη σιωπή της και δίνει τη δική της εκδοχή στην εμπλοκή της στην υπόθεση.
 
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εβραϊκή κοινότητα δηλώνει πως η ηγεσία της, εκφράζει τις σοβαρές της  ανησυχίες σχετικά με τα όσα αναφέρθηκαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και απορρίπτουν τους οποιουσδήποτε ισχυρισμούς και κατηγορίες.
 
Ο Πρόεδρος της Εβραϊκής Κοινότητας δεν είναι ο ιδιοκτήτης του εν’ λόγω βαν, ούτε είναι μέτοχος ή κατέχει οποιαδήποτε θέση στις εταιρείες για τις οποίες γίνεται λόγος στον τύπο σε σχέση με αυτό.
 
Μέρος του ρόλου του Προέδρου της Κοινότητας είναι οι διάφορες συναντήσεις με πολιτικούς αρχηγούς και παράγοντες, καθώς και με άτομα τα οποία δεν ανήκουν στον πολιτικό χώρο, με τους οποίους συζητούνται θέματα που αφορούν την Εβραϊκή Κοινότητα στην Κύπρο.
 
Λόγω του ρόλου του αυτού, ο Πρόεδρος της Κοινότητας υπήρξε στο παρελθόν στόχος απειλών από ξένες τρομοκρατικές οργανώσεις,  για αυτό τον λόγο οι αρμόδιες αρχές του παρείχαν αστυνομική προστασία.
 
Η Εβραϊκή Κοινότητα της Κύπρο σέβεται και τηρεί τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας και συνεργάζεται πλήρως με τις Κυπριακές αρχές σε σχέση με οποιοδήποτε θέμα.
 
Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε της αρμόδιες αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας για την συνεχή συνεργασία και υποστήριξη.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας