Προαναγγέλλει νέες αποκαλύψεις για κατασκοπευτικό ο Άντρος-«Έχω πληροφορίες»

Στο απόγειό του βρίσκεται ο σάλος για το κατασκοπευτικό βαν και την ενδεχόμενη εμπλοκή πολιτικών προσώπων στην υπόθεση. Ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ μιλώντας στην εκπομπή ALPHA Ενημέρωση, ανέφερε ότι έχει στοιχεία για το θέμα, τα οποία θα αποφασίσει την Παρασκευή εάν θα τα πει.
 
«Εγώ αντιλαμβάνομαι ότι την Παρασκευή θα ερωτηθώ για κάποια πράγματα, τα οποία λέω. Εγώ αναμένω να ενημερωθώ. Δεν γνωρίζω γιατί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας επέλεξε να καλέσει μόνο εμένα. Πρέπει να ρωτήσετε τον ίδιο. Μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο, θα κρίνω κατά πόσον χρειάζεται να πω οτιδήποτε περισσότερο».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έσπασε τη σιωπή του ο Αβέρωφ για τη συνάντηση με Ισραηλινό-Τον είδε μεν, αλλά…
 
Ο Άντρος Κυπριανού, διεμήνυσε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί κουκούλωμα της υπόθεσης.
 
«Θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής. Δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθώ κουκούλωμα της υπόθεσης επειδή θα πάω στο Προεδρικό. Οι εξελίξεις, θα επιβεβαιώσουν ότι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Είμαι βέβαιος ούτε από την πλευρά του Προέδρου Αναστασιάδη, αλλά σίγουρα ούτε από τη δική μου πλευρά υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο».
 
Ο Γ.Γ του ΑΚΕΛ δεν έκρυψε την αντίθεσή του με την απόφαση του Γενικού Εισαγγελέα να μην παρέμβει στο παρόν στάδιο στην υπόθεση.
 
«Σεβαστή η άποψη του Γενικού Εισαγγελέα. Νομίζω, όμως, από τα στοιχεία που θα προκύψουν θα κρίνει ότι θα έπρεπε να είχε παρέμβει», σημείωσε και απέφυγε να αναφερθεί στα στοιχεία που κατέχει.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι φόβοι για υποκλοπές κρατικών δεδομένων και οι σκιές για πολιτικό αρχηγό
 
«Να μου επιτρέψετε κάποια πράγματα, τα οποία γνωρίζω να μην τα πω. Πρώτα απ΄ όλα επειδή πρόκειται για πληροφορίες που έχω συγκεντρώσει.
Όταν εγώ τις συγκέντρωσα, σημαίνει ότι η Αστυνομία μπορεί να συγκεντρώσει πολύ περισσότερες και δεν χρειάζεται να ακούσει από εμένα κάποια πράγματα. Το δεύτερο, είναι ότι πρόκειται για πληροφορίες. Εγώ θέλω να ακούσω τι έχει να πει η Κυβέρνηση και η Αστυνομία. Θα τα συγκρίνω με αυτά που εμείς γνωρίζουμε και θα καταλήξουμε σε συμπεράσματα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ Οι ήχοι του κατασκοπευτικού βαν στα κόμματα και η ηχώ της κάλπης
Και εξέφρασε την άποψη, πως πρέπει να διερευνηθεί η σχέση του ιδιοκτήτη και του στελέχους της εταιρείας του κατασκοπευτικού βαν, στον οποίο δόθηκε άδεια οπλογορίας.
 
«Ξέρουμε ότι δεν δόθηκε στον Ντίλιαν η άδεια οπλοφορίας και ότι δόθηκε στον κ. Άβνι. Να μου επιτρέψετε να έχω αμφιβολίες για το κατά πόσον η σχέση των δύο είναι αυτή που λέγεται από τις αρμόδιες Αρχές. Αυτά πρέπει να διερευνήσουν οι Αρχές. Θέλω να δω τι θα μας πει η Αστυνομία», κατέληξε ο κ. Κυπριανού.

Δειτε Επισης

Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές
Πράσινο Βουλής για αλλαγές στις εκλογικές διατάξεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα
«Δεν έδωσε άδεια Ευρωπαϊκός οργανισμός για ηλεκτρική διασύνδεση Τουρκίας-ψευδοκράτους»
Κατηγορεί ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ για λαϊκισμό το ΔΗΚΟ στον απόηχο των αντιδράσεων για τα μέτρα
Κυπριακό, ελληνοτουρκικά, ευρωεκλογές, συζήτησαν Καρογιάν-Κουτσούμπας
Κέντρο Καταναλωτή: Οι πολίτες μπορούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις της ΕΕ
Υπ. Γεωργίας: Ευάλωτη η Κύπρος στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής
Ποσό €551,8 εκ., έχει συμψηφιστεί από την Κυβέρνηση μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2024
Διαφορετικές οι αναγνώσεις των μέτρων από συμπολίτευση και αντιπολίτευση-Οι εισηγήσεις των κομμάτων