Παρασκευή 24 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Συνεχίζεται η μουρμούρα στα κατεχόμενα για το κάψιμο της «σημαίας»

  18/11/2019 16:49
Συνεχίζεται η μουρμούρα στα κατεχόμενα για το κάψιμο της «σημαίας»

Συνεχίζεται η μουρμούρα στα κατεχόμενα για το κάψιμο της «σημαίας»

  18/11/2019 16:49
Συνεχίζονται στην τ/κ πλευρά οι αντιδράσεις για το κάψιμο της σημαίας του ψευδοκράτους από μέλη του ΕΛΑΜ στην εκδήλωση καταδίκης της παράνομης ανακήρυξης του ψευδοκράτους την Παρασκευή, την ανάρτηση του Κουντρέτ Οζερσάι το Σάββατο και την ανακοίνωση Τύπου από το ΕΛΑΜ χθες Κυριακή.
 
Να σημειωθεί ότι επί του θέματος τοποθετήθηκε γραπτώς και ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί το βράδυ του Σαββάτου, ανάρτηση έκανε ο Τουφάν Ερχιουρμάν του ΡΤΚ χθες Κυριακή. Σχεδόν όλοι οι «υπουργοί» της «κυβέρνησης» καταδικάζουν χθες και σήμερα το συμβάν και την χθεσινή ανακοίνωση του ΕΛΑΜ που όμως μεταφράστηκε λανθασμένα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σε μέγα ζήτημα ανάγουν την καύση της «σημαίας» στα κατεχόμενα
 
Όπως γράφει σήμερα και η τ/κ ιστοσελίδα Γκαζέτα Κίπρις, η ανακοίνωση του ΕΛΑΜ διαστρεβλώθηκε και μεταφέρθηκε από τα τ/κ ΜΜΕ ως μια επιχείρηση εντύπωσης πως το ΕΛΑΜ στοχοποίησε τον Κουντρέτ Οζερσάι. Στο δημοσίευμα σημειώνεται δε ότι μετά την ενέργεια με το κάψιμο της σημαίας του ψευδοκράτους υπάρχει ένας «εθνικιστικός διαγωνισμός» στις δύο πλευρές, κάνοντας λόγο για εν γνώση των ΜΜΕ διαστρέβλωσης της ανακοίνωσης του ΕΛΑΜ.
 
Η Γκαζέτα Κίπρις σημειώνει πως ενώ το ΕΛΑΜ στην ανακοίνωσή του έστειλε μηνύματα και προς τον Μουσταφά Ακιντζί και προς τον Κουντρέτ Οζερσάι, μεγάλη μερίδα του τ/κ Τύπου μετέφερε την εν λόγω είδηση ότι το ΕΛΑΜ στοχοποίησε τον Οζερσάι και μόνο αυτόν. Το μήνυμα αυτό, προστίθεται, μετέφεραν μέλη του κόμματος του κ. Οζερσάι και υποστηρικτές του στα ΜΚΔ, ότι δηλαδή το ΕΛΑΜ στοχοποίησε τον Κουντρέτ Οζερσάι.
 
Στο μεταξύ, χθες μετά την ανακοίνωση του ΕΛΑΜ και όπως αυτή μεταφέρθηκε από τα τ/κ ΜΜΕ, ο ίδιος ο κ. Οζερσάι και πάλι μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, σημειώνει την σιωπή των ε/κ κομμάτων και του ε/κ ηγέτη έναντι των θρασέων δηλώσεων από το ΕΛΑΜ, υποστηρίζοντας ότι το να παραμείνουν σιωπηροί σε ενέργειες που θέτουν στόχο Τ/κ, είναι σαν να τις εγκρίνουν.
 
Ιδιαίτερα, έγραψε, όσο ο κ. Αναστασιάδης δεν βρίσκει σωστό να κάνει μια δήλωση να καταδικάσει όλα αυτά και δεν παίρνει μέτρα ενάντια σε συμπεριφορές που προωθούν την βία, «εμβαθύνει την υφιστάμενη έλλειψη εμπιστοσύνης στην Κύπρο. Καλώ τον κ. Αναστασιάδη να ενεργήσει γνωρίζοντας τις ευθύνες του. Αυτή η σιωπή δεν είναι καλή ένδειξη».
 
Το θέμα απασχολεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο Σενέρ Λεβέντ στην Αφρίκα σήμερα μειώνει ότι αυτοί που στην τ/κ πλευρά καταδικάζουν το φασιστικό ΕΛΑΜ και την ενέργεια που έκαναν μέλη του, δεν είχαν καταδικάσει την επίθεση των Τούρκων φασιστών εναντίον των γραφείων της εφημερίδας τον Ιανουάριο του 2018 και διερωτάται με ποιο πρόσωπο το κάνουν σήμερα αυτό για το ΕΛΑΜ.
 
«Δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει ποιος είναι πιο φασίστας. Όμως πρέπει α ταξινομήσω αυτούς που έκαψαν την σημαία σας και αυτούς που ήρθαν να μας σκοτώσουν. Αυτοί που έκαψαν την σημαία δεν ήταν υπό την κρατική δομή. Όμως αυτοί που μας επιτέθηκαν το έκαναν κάτω από την ασπίδα αυτού του κράτους πειράτη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο διευθυντής και αρθρογράφος της Αφρίκα.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας