Πέμπτη 24 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Η πρώτη αντίδραση Παπαδάκη μετά την πειθαρχική και τα... καρφιά στην ηγεσία

  12/11/2019 18:51
Η πρώτη αντίδραση Παπαδάκη μετά την πειθαρχική και τα... καρφιά στην ηγεσία

Η πρώτη αντίδραση Παπαδάκη μετά την πειθαρχική και τα... καρφιά στην ηγεσία

  12/11/2019 18:51
Φανερά ενοχλημένος από την απόφαση του κόμματος του, να διορίσει ερευνώντα λειτουργό για να διερευνήσει εναντίον του κατηγορίες αντικομματικής συμπεριφοράς, εμφανίστηκε μιλώντας στον REPORTER ο Δημήτρης Παπαδάκης.

Η ΕΔΕΚ, σε συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος, τη Δευτέρα, αποφάσισε την έναρξη πειθαρχικής έρευνας, την οποία θα διεξάγει ο νομικός και βουλευτής του κόμματος, Κωστής Ευσταθίου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άνοιξαν πειθαρχική στον Παπαδάκη-Οι λόγοι πίσω από την απόφαση της ηγεσίας
 
Πάντως o Δημήτρης Παπαδάκης, εμφανίστηκε πολύ απογοητευμένος από την απόφαση του κόμματος του. «Αναμένω να δω το περιβόητο κατηγορητήριο», είπε ο κ. Παπαδάκης, «για να αντιληφθώ για ποιους λόγους κατηγορούμαι».
 
Αναφορικά με τους λόγους που το κόμμα στρέφεται εναντίον του, ο κ. Παπαδάκης επεσήμανε ότι, «αυτό που γνωρίζω, κάθε 28 του μηνός είμαι συνεπέστατος και κατατίθενται στον λογαριασμό του κόμματος, το 10% του μισθού μου».
 
«Διερωτώμαι», πρόσθεσε ο κ. Παπαδάκης, «πως ένα όργανο παραπέμπει μια υπόθεση χωρίς να ακούσει και την άλλη πλευρά».

Ανώτατη πηγή του κόμματος, που μίλησε στον REPORTER,  ανέφερε ότι αρχικά η ηγεσία του κόμματος προσπάθησε να έρθει σε συνεννόηση με τον κ. Παπαδάκη, αναφορικά με τις υποχρεώσεις του ως προς το κόμμα, χωρίς όμως να υπάρξει θετική κατάληξη.

Σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΔΕΚ, εάν η έρευνα καταδείξει πως στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες που προσάπτονται στον Δημήτρη Παπαδάκη, τότε αυτός θα παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο του κόμματος, το οποίο θα πάει με πρόταση πίσω στο Πολιτικό Γραφείο, για επιβολή ποινής.

Πάντως η ηγεσία της ΕΔΕΚ, επιθυμεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους, ως προς την εξέλιξη της υπόθεσης, αφού όπως σημειώνουν το θέμα ήταν καθαρά εσωκομματικό και ο ίδιος ο Δημήτρης Παπαδάκης επέλεξε να το δημοσιοποιήσει.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας