Τρίτη 21 Ιαν, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σε πυρετώδεις συσκέψεις ο Μουσταφά Ακιντζί ενόψει της τριμερούς

  11/11/2019 19:16
Σε πυρετώδεις συσκέψεις ο Μουσταφά Ακιντζί ενόψει της τριμερούς

Σε πυρετώδεις συσκέψεις ο Μουσταφά Ακιντζί ενόψει της τριμερούς

  11/11/2019 19:16
Την προετοιμασία για την τριμερή συνάντηση στο Βερολίνο στις 25 Νοεμβρίου συνεχίζει ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος συσκέφθηκε με την διαπραγματευτική του ομάδα και με ακαδημαϊκούς.
 
Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε ανακοίνωση του «προεδρικού» αναφέρεται ότι ο κ. Ακιντζί συνεχίζει την προετοιμασία με τα μέλη της διαπραγματευτικής του ομάδας, ενώ για διάφορες πτυχές συναντάται με διαφορετικούς ακαδημαϊκούς, χωρίς να δίδονται περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό.
 
Στην ίδια ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι ο Μουσταφά Ακιντζί θα συναντηθεί με την ειδική Αντιπρόσωπο του ΓΓ του ΟΗΕ, Τζέιν Χολ Λουτ στις 16 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί. Αναφέρεται επίσης ότι μετά την συνάντηση με την κ. Λουτ θα ενημερώσει τους αρχηγούς των «κοινοβουλευτικών» κομμάτων και θα αξιολογήσουν την κατάσταση.
 
Στο μεταξύ, όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο συνάντηση με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε ο «υπουργός εξωτερικών», Κουντρέτ Οζερσάι στις 9 Νοεμβρίου, το Σάββατο, στην Αντάλια της Τουρκίας, στο περιθώριο της 24ης Υπουργικής Συνόδου του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας. Ο κ. Τσαβούσογλου έγραψε στον λογαριασμό του στο Τουίτερ ότι αξιολόγησε με τον κ. Οζερσάι τις σχέσεις Τουρκίας – ψευδοκράτους.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας