Τετάρτη 21 Οκτ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

ΑΚΕΛ: Το ρεζιλίκι με τις πολιτογραφήσεις εκθέτει την πατρίδα μας διεθνώς

  09/11/2019 16:35
ΑΚΕΛ: Το ρεζιλίκι με τις πολιτογραφήσεις εκθέτει την πατρίδα μας διεθνώς

ΑΚΕΛ: Το ρεζιλίκι με τις πολιτογραφήσεις εκθέτει την πατρίδα μας διεθνώς

  09/11/2019 16:35
«Ενώ η Κύπρος κατρακυλά στους δείκτες για τη διαφθορά όπως δείχνουν τα πρόσφατα στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας, το ρεζιλίκι με τις πολιτογραφήσεις εκθέτει την πατρίδα μας διεθνώς. Οι χειρισμοί των κυβερνώντων είναι περισσότερο επικοινωνιακοί και συνεχίζουν να αρνούνται να δώσουν πειστικές απαντήσεις στο λαό που παρακολουθεί εμβρόντητος», δήλωσε ο Επαρχιακός Γραμματέας Λευκωσίας-Κερύνειας του ΑΚΕΛ Χρίστος Χριστοφίδης.
 
Οι κίνδυνοι για την οικονομία και η κυβερνητική παραδοχή ότι η οικονομική ανάπτυξη των τελευταίων χρόνων στηρίχτηκε σε σημαντικό βαθμό και σε λογικές «αρπαχτής» οι οποίες καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος, αποδεικνύουν τα αδιέξοδα των κυβερνητικών πολιτικών, πρόσθεσε.
 
«Μέσα από διαφανείς διαδικασίες ο τόπος χρειάζεται ανάπτυξη που να στηρίζεται σε γερά θεμέλια, να έχει μια μακροπρόθεσμη προοπτική και να δημιουργεί οφέλη για τους πολλούς στην κοινωνία και όχι για ορισμένους αετονύχηδες», ανέφερε περαιτέρω.
 
Το παγκόσμιο ρεζιλίκι της Κύπρου χρειάζεται επιτέλους ανάληψη ευθύνης, τόνισε ο κ. Χριστοφίδης, ρωτώντας:
 
- Έχουν ή δεν έχουν ευθύνη όσοι έκαναν τα στραβά μάτια στις ενημερώσεις και τις προειδοποιήσεις;
- Γιατί σε αυτή την κυβέρνηση ο Αρχιεπίσκοπος μπορεί να κάνει ότι θέλει, ακόμα και αν είναι εξόφθαλμα απαράδεκτο;
- Γιατί δεν γίνεται μια σε βάθος έρευνα από επιτροπή που θα διορίσει ο Γενικός Εισαγγελέας και εξαντλούνται οι κυβερνώντες σε διοικητικές έρευνες;
 
«Οι κυβερνώντες αδυνατούν να δώσουν στοιχειώδεις λογικές απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα. Όπως αρνούνται να απαντήσουν και πολύ απλά ερωτήματα. Όπως εάν ο κ. Αναστασιάδης πήγε στις Σεϋχέλλες για διακοπές με το αεροπλάνου του Σαουδάραβα που πολιτογραφήθηκε Κύπριος», κατέληξε.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας