Η μπηχτή του Παμπορίδη στη Χριστοφίδου για… copy paste tweet του

«Τους πολιτευτές που δεν μπαίνουν στον κόπο να σκεφτούν και να γράψουν κάτι μόνοι τους και αντιγράφουν άλλους χρήστες στο twitter», κακίζει με ανάρτηση του στο twitter ο πρώην υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης.
 
Ο κ. Παμπορίδης σε ανάρτηση του στο twitter σημειώνει: «Φιλική παραίνεση σε πολιτευτές και πολιτευμένους: το να αναπαράγετε ένα τουίτ κάποιου άλλου αλλάζοντας 1-2 λέξεις ή την γλώσσα από αγγλικά σε ελληνικά είναι τουλάχιστον μικρό. Αφού ντρέπεστε να κάνετε retweet προσπαθήστε να σκεφτείτε κάτι μόνοι σας... #Έλεος #PLAGIARISM».

Πάντως η προηγούμενη ανάρτηση του Γιώργου Παμπορίδη, αφορούσε το επικείμενο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, με τον πρώην υπουργό να υποδεικνύει πως θα πρέπει το Συμβούλιο, να ανταποκριθεί έναντι της εισβολής και της συνεχιζόμενης κατοχής της Κύπρου από την Τουρκία, όπως έκανε και στην περίπτωση της Ουκρανίας και της Βόρειας Συρίας. Η Ευρώπη δεν πρέπει πια να ανεχθεί την τουρκική κατοχή ευρωπαϊκού εδάφους, εγραψε στην αγγλικη ο κ. Παμπορίδης.

Με μια απλή αναζήτηση στο twitter, εντοπίσαμε ανάρτηση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του Δημοκρατικού Κόμματος, Κατερίνας Χριστοφίδου, η οποία ανέλαβε πρόσφατα τα νέα της καθήκοντα, μετά τη συμμετοχή της στις Ευρωεκλογές του περασμένου Μάϊου.
 
Η κ. Χριστοφίδου σε μεταγενέστερη από του Γιώργου Παμπορίδη ανάρτηση σε twitter και instagram, γράφει: Το #ΕυρωπαϊκόΣυμβούλιο πρέπει να καταδικάσει και να διαχειριστεί την Τουρκική εισβολή και τη συνεχή κατοχή της #Κύπρου οπως και την κλιμάκωση των πειρατικών τουρκικών ενεργειών στην κυπριακή #ΑΟΖ, με τον ίδιο έμπρακτο τρόπο και την ίδια αποφασιστικότητα όπως τοποθετήθηκε στα ζητήματα της #Κριμαίας και της #Συρίας. ▪︎ Οτιδήποτε λιγότερο θα σημαίνει #ανοχή της #Τουρκικής_κατοχής, ανοχή στην παράνομη κατοχή #ευρωπαϊκού_εδάφους, ανοχή την παραβίαση του διεθνούς δικαίου στην ΑΟΖ μας.

Συνεπώς η μπηχτή του Γιώργου Παμπορίδη αναφορικά με το «copy-paste» της δικής του ανάρτησης, αφορούσε την κ. Χριστοφίδου, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ επανέλαβε, όσα έγραψε ο πρώην υπουργός μεταφρασμένα στα ελληνικά.

Δειτε Επισης

Μια προεκλογική εκστρατεία που δεν είναι σαν τις άλλες μπαίνει στην τελική ευθεία
Κάλεσε την Τουρκία να αρπάξει την ευκαιρία, βλέπει διάθεση από Γερμανία για πιο πρωταγωνιστικό ρόλο ο ΠτΔ
Στεφάνου: Διαχρονική η στήριξη ΑΚΕΛ στα αιτήματα των πολύτεκνων
«Κομβικό» το δημοψήφισμα για σχέδιο Ανάν λέει ο Τατάρ και παραπέμπει στο «όραμα» των δύο κρατών
Άκυρο Βουλής για αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων και αορίστου χρόνου-«Γάγγραινα και βόλεμα ημετέρων»
Αιχμές στην Επ. Εσωτερικών για έλλειψη διαβούλευσης στα ν/σ Περί Αλλοδαπών και Μετανάστευσης
Οι αγωνιστές ΕΟΚΑ 1955-1959 καταγγέλλουν το Υφ. Πολιτισμού για «θέμα γλώσσας» στη Μπιενάλε
Στις 3232 οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης-Δείτε αναλυτικά ανά δήμο και επαρχία
Ε/κ και Τ/κ κόμματα ενθαρρύνουν προσπάθειες επανέναρξης συνομιλιών για Κυπριακό
Απαντά στην καταχώρηση της αγωγής από τον Αναστασιάδη ο Δρουσιώτης-«Κίνηση πανικού και εκφοβισμού»