Δείχνει εκδίκηση για… καρφώματα πίσω από την καταγγελία του ΑΚΕΛ το ΕΛΑΜ

Αντιστρέφει τις κατηγορίες το ΕΛΑΜ, σε ό,τι αφορά την καταγγελία της Επαρχιακής Επιτροπής του ΑΚΕΛ Λάρνακας για ξυλοδαρμό στελέχους της από κοινοτικό σύμβουλο του ΕΛΑΜ στα Περβόλια.
 
Το κόμμα υποστηρίζει ότι είναι ο κοινοτικός του σύμβουλος που δέχθηκε προπηλακισμό από στελέχη του ΑΚΕΛ, καθώς είχε στο παρελθόν προχωρήσει σε καταγγελίες σκανδάλων και παραλείψεων στελεχών του ΑΚΕΛ που βρίσκονται στο Κοινοτικό Συμβούλιο, προσκομίζοντας στοιχεία προς το Υπουργείο Εσωτερικών, τον Γενικό Ελεγκτή και την Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας.
 
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του, «το ΑΚΕΛ, γαλουχημένο στην σταλινική προπαγάνδα, προσπαθεί για μία ακόμη φορά να παραπληροφορήσει την κοινή γνώμη για να κερδίσει εντυπώσεις. Σήμερα, ανακάλυψε ξυλοδαρμό στελέχους του ΑΚΕΛ, από Κοινοτικό Σύμβουλο του ΕΛΑΜ, σε εκδήλωση στα Περβόλια».
 
Το ΑΚΕΛ από την πρώτη στιγμή, καλλιέργησε κλίμα τρομοκρατίας και συμπεριφέρθηκε ωσάν να του ανήκει η Κοινότητα, καταστρατηγώντας κάθε έννοια της δημοκρατίας, υποστηρίζει το ΕΛΑΜ.
 
«Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και ενώ προσφωνήθηκαν όλοι οι επίσημοι που παρευρίσκονταν, από τον Υπουργό Γεωργίας μέχρι το τελευταίο στέλεχος του ΑΚΕΛ, εντούτοις προκλητικά παρέλειψαν να αναφέρουν την παρουσία του μοναδικού πολιτικού αρχηγού που ήταν στον χώρο, του κ. Χρίστου Χρίστου», προστίθεται στην ανακοίνωση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ξυλοδαρμό στελέχους του από κοινοτικό σύμβουλο του ΕΛΑΜ καταγγέλλει το ΑΚΕΛ
 
«Δεν έμειναν όμως μέχρι εκεί. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, στελέχη του ΑΚΕΛ κινήθηκαν επιθετικά προς τον Κοινοτικό μας Σύμβουλο, τον οποίον προπηλάκισαν, εκστομίζοντας απειλές, προσπαθώντας να τον χτυπήσουν. Δεν σεβάστηκαν ούτε το γεγονός ότι στον χώρο βρισκόταν υπό την ιδιότητά του και μαζί με την οικογένειά του. Εν τέλει, ο Κοινοτικός μας Σύμβουλος τους απώθησε, κάτι που το ΑΚΕΛ ονόμασε ‘ξυλοδαρμό’», κατήγγειλε το ΕΛΑΜ.
 
Ο πραγματικός λόγος, όμως, της επίθεσης προς τον κοινοτικό σύμβουλο του ΕΛΑΜ, σύμφωνα με το εθνικιστικό κόμμα, «είναι το γεγονός πως ο ίδιος στο πρόσφατο παρελθόν κατήγγειλε σκάνδαλα και παραλείψεις στελεχών του ΑΚΕΛ που βρίσκονται στο Κοινοτικό Συμβούλιο, προσκομίζοντας, μάλιστα, στοιχεία προς το Υπουργείο Εσωτερικών, τον Γενικό Ελεγκτή και την Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας».
 
Υπογραμμίζει ότι αν το ΑΚΕΛ νομίζει πως θα μπορεί να τρομοκρατεί και να κρατά σε ομηρία ολόκληρες κοινότητες, τους ενημερώνουμε πως υποδείξεις να κάνουν στα δικά τους στελέχη και πως δεν πρόκειται να πάρουμε άδεια από κανένα για το που θα παρευρεθούμε.
 
«Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) στην Κοινότητα των Περβολιών στις πρόσφατες Ευρωεκλογές κατατάχθηκε στην 4η θέση, μόλις μία ψήφο από το ΔΗΚΟ. Η χθεσινοβραδινή παρουσία μας είχε σκοπό να τιμήσει και να ευχαριστήσει όσους ανθρώπους μας στήριξαν μέσα σε κλίμα ΑΚΕΛικής τρομοκρατίας», προσθέτει το ΕΛΑΜ.
 
«Είναι ολοφάνερο ότι η ηγεσία του ΑΚΕΛ πανικοβλημένη από την απήχηση του ΕΛΑΜ στην Κοινότητα των Περβολιών, προσπαθεί με εκφοβισμούς και προπαγάνδα να δημιουργήσει εντυπώσεις», καταλήγει η ανακοίνωση.
 
Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΑΚΕΛ, στέλεχός του υπέστη ξυλοδαρμό από τον κοινοτικό σύμβουλο του ΕΛΑΜ. «Τέτοιου είδους συμπεριφορές», ανέφερε το ΑΚΕΛ, «παραπέμπουν επικίνδυνα σε  παρωχημένες εποχές, από τις οποίες ως λαός και ως τόπος πληρώσαμε και πληρώνουμε ακριβό τίμημα».
 
Για το περιστατικό έγινε επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνες και λαμβάνει καταθέσεις.

Δειτε Επισης

Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Πορεία διαμαρτυρίας κατά της οικονομικής κρίσης και της διαφθοράς στα κατεχόμενα
Στοίχημα για το ΑΚΕΛ να επικρατήσουν οι δυνάμεις που βάζουν σε πρώτο πλάνο την πλειοψηφία
Υψηλά επίπεδα άγχους και στρες για οικονομικά τους εμφανίζουν οι Κύπριοι
Ο Τατάρ θεωρεί πως η εισβολή έφερε... ειρήνη-Επιμένει σε ίση κυριαρχία και εγγυήσεις
Για ήττα της Λεμεσού κάνει λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Αρμεύτης
Ανακηρύχθηκαν χωρίς ανθυποψήφιο τέσσερις Αντιδήμαρχοι στην επαρχία Λάρνακας
Διαφωνεί με μεταφορά Σχολής ΤΕΠΑΚ ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού Χρ. Μιχαηλίδης
Από φόρο και δανεισμό 68 εκατ. στερλίνες για «επιτροπή ακίνητης περιουσίας»
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών