Πέμπτη 21 Νοε, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Με νέες απειλές και απαξίωση της Ε.Ε. επανήλθε ο Ταγίπ Ερντογάν

  22/08/2019 21:59
Με νέες απειλές και απαξίωση της Ε.Ε. επανήλθε ο Ταγίπ Ερντογάν

Με νέες απειλές και απαξίωση της Ε.Ε. επανήλθε ο Ταγίπ Ερντογάν

  22/08/2019 21:59
Με νέες απειλές αλλά και με απαξιωτικά σχόλια έναντι της Ε.Ε., τα οποία μπορούν να εκληφθούν και ως έμμεση απάντηση στις δηλώσεις του Εμμανουέλ Μακρόν, επανήλθε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.
 
Μιλώντας μετά τη συνάντηση που είχε με τον λεγόμενο «πρωθυπουργό» του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ, ο Ερντογάν δήλωσε πως «η Ευρώπη στην Κύπρο δεν υποστηρίζει την ισότητα αλλά έχει έρθει σε κατάσταση που υποστηρίζει την ανισότητα».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυστηρό μήνυμα Μακρόν προς την Τουρκία για τις προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ
 
Την ίδια στιγμή, διατύπωσε νέες απειλές, λέγοντας πως «για να μπορούν να συνεχίσουν τις εργασίες τους με ασφάλεια τα πλοία μας, είναι σε ετοιμότητα η αεροπορία και το ναυτικό μας και στην Ανατολική Μεσόγειο κανένα σχέδιο δεν μπορεί να λειτουργήσει, αν αγνοεί την Τουρκία και την ‘τδβκ’». «Σε περίπτωση που κάποιοι δεν έχουν πάρει το μάθημά τους από όσα έχουν συμβεί, να ξέρουν πως δεν θα διστάσουμε να δώσουμε τις κατάλληλες απαντήσεις», είπε.
 
«Όπως υποστηρίζουμε τα δικαιώματά μας, με τον ίδιο τρόπο θα  υπερασπιστούμε τα δικαιώματα των Τουρκοκυπρίων. Με την ίδια αποφασιστικότητα συνεχίζουμε τις έρευνές μας στην Ανατολική Μεσόγειο και θα συνεχίσουμε», πρόσθεσε.
 
Ο Ερντογάν υποστήριξε, μάλιστα, πως «αυτοί που στο παρελθόν προσπάθησαν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους το νησί με το αίμα των Τ/κ, σήμερα προσπαθούν να κάνουν το ίδιο πράγμα με πολιτικές και οικονομικές επιθέσεις».
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας