Τον Λοϊζο Aυξεντίου προτείνει για κοινό υποψήφιο στην Αμμόχωστο η Αλληλεγγύη

Το Κίνημα Αλληλεγγύη προτείνει ως Κοινό Υποψήφιο για τη Δημαρχία της Αμμοχώστου τον κ. Λοΐζο Αυξεντίου και καλεί όλες τις πολιτικές δυνάμεις να στηρίξουν την υποψηφιότητα αυτή.

Ο Δρ. Λοΐζος Αυξεντίου ως Επικεφαλής Ομάδας κατοίκων της Αμμοχώστου, προέβη σε αναφορά στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου το 2004 με στόχο την άμεση επιστροφή της κατεχόμενης πόλης στους νόμιμους κατοίκους της  και συντηρεί και ανανεώνει την αναφορά αυτή μέχρι σήμερα.

Μάλιστα, όπως σημειώνετια στην ακακοίνωση της Αλληλεγγύης, εχει αναπτύξει τεράστια δράση στο ΕΚ και έχει ενημερώσει πλείστους όσους Ευρωβουλευτές τους οποίους και συνόδεψε σε επισκέψεις στην κατεχόμενη πόλη.

«Πρωτοστάτησε πέρσι τον Μάιο σε επιτόπια εξέταση της κατάστασης της περίκλειστης πόλης της κατεχόμενης Αμμοχώστου, από πολυμελή αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αναφορών του ΕΚ με επικεφαλής την Πρόεδρο της Επιτροπής. Επίσης, αγωνίστηκε σθεναρά για έγκριση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, γραπτής διακήρυξης για την Αμμόχωστο και την προώθησή της, μετά την πανηγυρική έγκρισή της, και ουδέποτε έπαψε να αγωνίζεται από κάθε βήμα για την επιστροφή των νομίμων κατοίκων της πόλης», προστίθεται στην ανακοίνωση.

«Είναι λαμπρός επιστήμονας και έντιμος πατριώτης, ακάματος εργάτης των δικαίων μας, εθελοντής των Γιατρών του Κόσμου και εξαιρετικός οικογενειάρχης. Καλούμε όλες τις πολιτικές ομάδες να στηρίξουν τον κ. Λοΐζο Αυξεντίου ως κοινό υποψήφιο για τη Δημαρχία της Αμμοχώστου» καταλήγει η ανακοίνωση του Κινήματος Αλληλεγγύης.

Δειτε Επισης

Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Επικύρωσε το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές η ΔΗΠΑ-«Στοχεύουμε σε νούσιμες πολιτικές θέσεις »
Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Βετεράνος πολέμου
Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ-Ήταν συνωμοσιολόγος
Άλλη ανάλυση για το πλήγμα Ισραήλ στο Ιράν-«Game changer, ίσως οδηγήσει σε ανοιχτό πόλεμο»
Σοκ στο Τέξας-Δεκάχρονος ομολόγησε ότι σκότωσε άνδρα την ώρα που κοιμόταν
Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018-«Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν»
Ξάφριζε δωμάτια του ξενοδοχείου που εργαζόταν-Χειροπέδες σε 30χρονο, επιτέθηκε σε αστυνομικούς
Το προεκλογικό προφίλ του ΔΗΣΥ-Η μεσαία τάξη, η ευρωπαϊκή ταυτότητα και η «υπεύθυνη αντιπολίτευση»
Όταν οι φιλίες και οι συγγένειες συναντούν τα high politics