Τετάρτη 23 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πατριάρχης Αλεξανδρείας: Καρτερούμε την μέρα που θα βρεθεί λύση

  20/07/2019 15:57
Πατριάρχης Αλεξανδρείας: Καρτερούμε την μέρα που θα βρεθεί λύση

Πατριάρχης Αλεξανδρείας: Καρτερούμε την μέρα που θα βρεθεί λύση

  20/07/2019 15:57
«Καρτερούμε την ημέρα όπου η Κύπρος θα ζήσει τη μεγάλη ημέρα της επίλυσης του εθνικού μας προβλήματος», ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής κ. κ. Θεόδωρος Β’, μιλώντας από την ειδική αίθουσα της Αλεξανδρινής Εκκλησίας, που είναι αφιερωμένη στον μακαριστό προκάτοχό του κυρό Πέτρο Ζ΄ και την Μεγαλόνησο, με την κυπριακή σημαία να δεσπόζει στον μουσειακό αυτό χώρο.
 
«Προσευχόμαστε ως Πατριαρχείο Αλεξανδρείας, ο ευλογημένος λαός της Κύπρου να βρει τη λύτρωσή του», πρόσθεσε ο Αλεξανδρινός Προκαθήμενος, πραγματοποιώντας σήμερα κατά την 45η μαύρη επέτειο της τουρκικής εισβολής, τρισάγιο στον πατριαρχικό παρεκκλήσιο υπέρ όσων έχασαν τη ζωή τους τις θλιβερές εκείνες ημέρες για το έθνος, το 1974.
 
«Στηρίζουμε τις άοκνες προσπάθειες του κυπριακού λαού, για να βρεθεί η πολυπόθητη λύση, στα πλαίσια του διεθνούς δικαίου και των ψηφισμάτων του ΟΗΕ», συμπλήρωσε.
 
«Η ευχή μας είναι κοντά σε όλους τους Κυπρίους, εντός και εκτός της Μεγαλονήσου, που στηρίζουν το ιεραποστολικό μας έργο. Και εμείς, ευγνώμονες, στηρίζουμε τη δική τους προσπάθεια, τη δική μας εθνική προσπάθεια, για να αποδοθεί δικαιοσύνη στο πρόβλημα της Κύπρου», κατέληξε ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας Θεόδωρος Β΄.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας