Τρίτη 22 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Επαφές Επιτρόπου Φωτίου στην πολιτεία της Νοτίου Αυστραλίας

  17/07/2019 11:09
Επαφές Επιτρόπου Φωτίου στην πολιτεία της Νοτίου Αυστραλίας

Επαφές Επιτρόπου Φωτίου στην πολιτεία της Νοτίου Αυστραλίας

  17/07/2019 11:09
Σειρά επαφών πραγματοποίησε ο Επίτροπος Προεδρίας Φώτης Φωτίου στην πολιτεία της Νοτίου Αυστραλίας.

Ανακοίνωση της Προεδρίας αναφέρει ότι στις 17 Ιουλίου είχε συνάντηση με την πολιτειακή Υπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ Jing Lee της πολιτείας της Αδελαΐδας στην Αυστραλία.
 
Κατά τη συνάντηση, στην οποία ο Επίτροπος συνοδευόταν από την Ύπατη Αρμοστή της Δημοκρατίας Μάρθα Α. Μαυρομμάτη, συζητήθηκε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.
 
Κύριο αντικείμενο της συνάντησης ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τα τεκταινόμενα στην κυπριακή ΑΟΖ. Έγινε, επίσης, ανταλλαγή απόψεων επί θεμάτων που άπτονται των αποδήμων, αλλά και πιθανών συνεργειών μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Πολιτείας Νοτίου Αυστραλίας.

Στη συνέχεια ο κ. Φωτίου είχε συνάντηση με τον ηγέτη της αντιπολίτευσης  Peter Malinauskas τον οποίον ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο Κυπριακό.
 
Tον Επίτροπο Προεδρίας υποδέχτηκαν χθες στην Αδελαΐδα, ο Πρόεδρος της κυπριακής κοινότητας Δρας Ανδρέας Ευδοκίου συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της τοπικής Συντονιστικής Επιτροπής Κυπριακού Αγώνα (ΣΕΚΑ),  Πίτερ Πίρο.  Ακολούθησε συνάντηση γνωριμίας με μέλη κοινότητας και ειδική εκδήλωση κατά την οποία συμμετείχαν νέοι τρίτης και τέταρτης γενιάς αποδήμων Κυπρίων.

Το επίσημο πρόγραμμα εκδηλώσεων για τις «Μαύρες Επετείους 1974» στη Νότιο Αυστραλία, θα ολοκληρωθεί απόψε στο οίκημα της Κυπριακής Κοινότητας, με κύριο ομιλητή τον Επίτροπο Προεδρίας, στην παρουσία επισήμων και εκπροσώπων της Πολιτείας.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας