Κυριακή 27 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Επισκέφθηκε τους νεοσύλλεκτους στην Πάφο η Επιτροπή Άμυνας

  16/07/2019 11:57
Επισκέφθηκε τους νεοσύλλεκτους στην Πάφο η Επιτροπή Άμυνας

Επισκέφθηκε τους νεοσύλλεκτους στην Πάφο η Επιτροπή Άμυνας

  16/07/2019 11:57
Επίσκεψη στο Στάδιο “Στέλιος Κυριακίδης”, πρώην Παφιακό Αθλητικό Κέντρο, όπου είχαν συγκεντρωθεί οι λόχοι νεοσυλλέκτων του ΚΕΝ Πάφου για σκοπούς προετοιμασίας της ορκωμοσίας τους την Πέμπτη, πραγματοποίησε το πρωί η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Πάφου Κώστας Κωνσταντίνου εκ μέρους του προέδρου και των μελών της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής είπε πως “είμαστε εδώ για να δούμε από κοντά τις συνθήκες διαβίωσης αλλά και τις ασκήσεις που διεξάγονται σήμερα μέσα από προκαθορισμένες διαδικασίες, οι οποίες είναι επωφελείς για τους ίδιους τους οπλίτες”. 

Είδαμε ωστόσο, συνέχισε, και το υψηλό ηθικό που υπάρχει μεταξύ των οπλιτών, σημειώνοντας πως η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Άμυνας είναι ταγμένη, μέσα από διαδικασίες που προβλέπονται, να στηρίζει το έργο το οποίο ακολουθείται για να υπάρχει μια Ε.Φ. περαιτέρω ενδυναμωμένη και ενισχυμένη, ούτως ώστε να επιτελεί στον ύψιστο βαθμό το καθήκον της. 

Ο κ. Κωνσταντίνου αναφέρθηκε και στις αλλαγές οι οποίες γίνονται και που είναι επωφελείς για τους ίδιους τους στρατεύσιμους, προσθέτοντας πως αυτό οφείλεται και στη στήριξη της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής, η οποία λειτουργεί υπερκομματικά , όπως δήλωσε.

Ακολούθως, είπε, πως όλα τα μέλη και όλες οι πλευρές εντός της Επιτροπής Άμυνας της Βουλής λειτουργούν άψογα, αφήνοντας κατά μέρους τις όποιες κομματικές σκοπιμότητες. 

Εξάλλου, σε δηλώσεις του ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ Πάφου Χαράλαμπος Πιττοκοπίτης είπε πως με τη σημερινή τους παρουσία δίπλα στους νεοσύλλεκτους οι βουλευτές της Επαρχίας Πάφου θέλουν να στείλουν το ξεκάθαρο μήνυμα ότι η Βουλή των Αντιπροσώπων είναι δίπλα στην Ε.Φ. και την στηρίζει.

Ο κ. Πιττοκοπίτης σημείωσε πως ενθουσιάστηκε από την παρουσία των νεοσυλλέκτων αλλά και από το πολύ υψηλό ηθικό το οποίο διατηρούν.

Σημειώνεται πως πριν την άφιξη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Άμυνας ο Αρχηγός της Ε. Φ . Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης απευθύνθηκε με σύντομη ομιλία στους νεοσύλλεκτους. Μεταξύ άλλων, ο κ. Λεοντάρης  ευχαρίστησε τους βουλευτές για τη στήριξη και κάλεσε τους νεοσυλλέκτους για ακόμη μια φορά να παραμείνουν μακριά από κινδύνους και παγίδες.

Στη συνέχεια η Κοινοβουλευτική Επιτροπής Άμυνας μετέβη στο ΚΕΝ Λεμεσού.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας