Δευτέρα 9 Δεκ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Παρθενική εμφάνιση Καρογιάν-Σε εξέλιξη η συνεδρία του Συμβουλίου των Αρχηγών

  16/07/2019 11:13
Παρθενική εμφάνιση Καρογιάν-Σε εξέλιξη η συνεδρία του Συμβουλίου των Αρχηγών

Παρθενική εμφάνιση Καρογιάν-Σε εξέλιξη η συνεδρία του Συμβουλίου των Αρχηγών

  16/07/2019 11:13
Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρία του Συμβουλίου Αρχηγών, στο Επαρχιακό Διοικητήριο Λεμεσού, όπου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης ενημερώνει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις εξελίξεις στο Κυπριακό υπό το φως της πρότασης του Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί για συνδιαχείριση των φυσικών πόρων, καθώς και της τουρκικής παράνομης δραστηριότητας στην κυπριακή ΑΟΖ.
 
Στη συνάντηση παρευρίσκονται ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού, ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης, ο πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Κινήματος Αλληλεγγύη Πόλυς Παλλήκαρος και ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης Μάριος Καρογιάν. Δεν παρευρίσκεται στη συνεδρία το ΕΛΑΜ.


Από κυβερνητικής πλευράς παρίστανται η αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος Κλέλια Βασιλείου, ο Διευθυντής του Διπλωματικού Γραφείου του Προέδρου, Κυριάκος Κούρος,  ο  Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Προέδρου, Βίκτωρας Παπαδόπουλος, ο Υφυπουργός Παρά τω Προέδρω Βασίλης Πάλμας, και ο λειτουργός της προεδρίας Παντελής Παντελίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στο μικροσκόπιο του Συμβουλίου Αρχηγών η τουρκική πρόταση για φυσικό αέριο

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας