Παρασκευή 6 Δεκ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Λεωφορεία δρομολογεί αύριο η ΠΕΟ Λάρνακας για μεταφορά κόσμου στην κηδεία

  24/06/2019 17:13
Λεωφορεία δρομολογεί αύριο η ΠΕΟ Λάρνακας για μεταφορά κόσμου στην κηδεία

Λεωφορεία δρομολογεί αύριο η ΠΕΟ Λάρνακας για μεταφορά κόσμου στην κηδεία

  24/06/2019 17:13
Λεωφορεία θα δρομολογήσει αύριο η ΠΕΟ Λάρνακας για μεταφορά κόσμου που επιθυμεί να μεταβεί στη Λευκωσία για το λαϊκό προσκύνημα, την πορεία και την κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια.
 
Σε γραπτή ανακοίνωση της ΠΕΟ αναφέρεται ότι «το Λαϊκό Κίνημα εκφράζει θλίψη και συγκλονισμό για το θάνατο του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας και Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ Δημήτρη Χριστόφια και πενθεί μαζί με τον Κυπριακό λαό το χαμό ενός φλογερού αγωνιστή".
 
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι θα υπάρχουν δωρεάν λεωφορεία για μεταφορά του κόσμου στη Λευκωσία.
 
Συγκεκριμένα στις εννέα αύριο το πρωί από το κτίριο της ΠΕΟ Λάρνακας θα αναχωρήσει λεωφορείο για να μεταφέρει κόσμο στη Λευκωσία για το λαϊκό προσκύνημα του Δημήτρη Χριστόφια και θα επιστρέψει πίσω στη Λάρνακα.
 
Στη 13.30 το μεσημέρι λεωφορείο θα αναχωρήσει επίσης από το κτίριο της ΠΕΟ στη Λάρνακα για μετάβαση κόσμου στο χώρο εκκίνησης της πομπής νεολαίας της ΕΔΟΝ και θα παραμείνει μέχρι την κηδεία.
 
Τέλος λεωφορείο θα αναχωρήσει στις 14.30 το μεσημέρι για να μεταφερθεί κόσμος που επιθυμεί να παρευρεθεί στην κηδεία του Δημήτρη Χριστόφια και θα επιστρέψει στη Λάρνακα.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να μεταβούν στην Λευκωσία, καλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Επαρχιακής Επιτροπής ΑΚΕΛ Λάρνακας στο τηλέφωνο 24652821, για να κλείσουν θέσεις στα λεωφορεία.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας