Δευτέρα 21 Οκτ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Ξεκαθαρίζει τη θέση της για τη δημόσια αργία της Τρίτης η ΟΕΒ

  22/06/2019 12:32
Ξεκαθαρίζει τη θέση της για τη δημόσια αργία της Τρίτης η ΟΕΒ

Ξεκαθαρίζει τη θέση της για τη δημόσια αργία της Τρίτης η ΟΕΒ

  22/06/2019 12:32
Η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου να κηρύξει ως δημόσια αργία την ερχόμενη Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, ημέρα της κηδείας του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας  μακαριστού Δημήτρη Χριστόφια, δεν αφορά τον ιδιωτικό τομέα, ξεκαθαρίζει σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων(ΟΕΒ).
 
Ωστόσο, η ΟΕΒ καλεί όλους τους εργοδότες, όπου αυτό είναι ευλόγως εφικτό, να προβούν σε κατάλληλες διευθετήσεις, προκειμένου να διευκολυνθούν εργαζόμενοι που επιθυμούν να παραστούν στη κηδεία.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Με τιμές εν ενεργεία Προέδρου η κηδεία Χριστόφια-Δημόσια αργία η Τρίτη
 
Διαβάστε πιο κάτω αυτούσια την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Εργοδοτών και Βιομηχάνων:
 
«Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), θεωρεί χρήσιμο να διευκρινίσει ότι η απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου να κηρύξει ως Δημόσια Αργία την ερχόμενη Τρίτη 25 Ιουνίου 2019, ημέρα της κηδείας του τέως Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας  μακαριστού Δημήτρη Χριστόφια, δεν αφορά τον ιδιωτικό τομέα.
 
Η αργία είναι υποχρεωτική για το Δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα (ημικρατικοί οργανισμοί, αρχές τοπικής αυτοδιοίκησης και νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου).
 
Ωστόσο, η ΟΕΒ καλεί όλους τους εργοδότες, όπου αυτό είναι ευλόγως εφικτό, να προβούν σε κατάλληλες διευθετήσεις προκειμένου να διευκολυνθούν εργαζόμενοι που επιθυμούν να παραστούν στη κηδεία.
 
Η ΟΕΒ εκφράζει για ακόμα μια φορά ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του εκλιπόντος τέως Προέδρου της Δημοκρατίας».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας