Δευτέρα 9 Δεκ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έχασε την μάχη ο Δημήτρης Χριστόφιας-Πενθεί η Κύπρος

  21/06/2019 18:06
ΕΚΤΑΚΤΟ: Έχασε την μάχη ο Δημήτρης Χριστόφιας-Πενθεί η Κύπρος

ΕΚΤΑΚΤΟ: Έχασε την μάχη ο Δημήτρης Χριστόφιας-Πενθεί η Κύπρος

  21/06/2019 18:06
Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, σε ηλικία 72 ετών, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Δημήτρης Χριστόφιας, νικημένος από τα πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έχασε την μάχη ο Δημήτρης Χριστόφιας-Πενθεί η Κύπρος (LIVE)

 Ο Δημήτρης Χριστόφιας είχε εισαχθεί στην Μεταμοσχευτική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας στις 18 Μαΐου, ενώ από τις 20 του ίδιου μήνα νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, έχοντας παρουσιάσει σημαντική αναπνευστική επιβάρυνση. Ακολούθως, κρίθηκε αναγκαία η μηχανική υποστήριξή του με αναπνευστήρα και τέθηκε στη διασωλήνωση.   
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έδωσε και κέρδισε πολλές μάχες για την υγεία του ο Δημήτρης Χριστόφιας
 
Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, οι θεράποντες ιατροί του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για αντιμετώπιση των προβλημάτων της υγείας του, ενώ προς την κατεύθυνση αυτή μετακλήθηκαν και ήρθαν στην Κύπρο και γιατροί από το Ισραήλ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Καλό ταξίδι, Πρόεδρε…
 
Ωστόσο, η κατάσταση του υγείας του Δημήτρη Χριστόφια επιδεινώθηκε, με τον προσωπικό του γιατρό Δρ. Μιχάλη Μηνά να δηλώνει την Παρασκευή πως οι ινωτικές βλάβες στον πνεύμονα είναι μη αναστρέψιμες.
 
Έχοντας παλέψει γενναία για τη ζωή του, ο Δημήτρης Χριστόφιας υπέκυψε τελικά στο μοιραίο…
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το βιογραφικό και η γεμάτη ζωή του Δημήτρη Χριστόφια

 
Η Διεύθυνση και το προσωπικό του REPORTER εκφράζουν στην οικογένεια του εκλιπόντος τέως Προέδρου της Δημοκρατίας τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια.   
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας