Βουλευτής Λάρνακας ανακηρύχθηκε ο Ανδρέας Πασιουρτίδης

Ο Ανδρέας Πασιουρτίδης ανακηρύχθηκε σήμερα από τον Έπαρχο Λάρνακας Οδυσσέα Χατζηστεφάνου νέος βουλευτής του ΑΚΕΛ.
 
Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην Επαρχιακή Διοίκηση Λάρνακας, ο Έπαρχος ανέφερε ότι «ο Γιώργος Γεωργίου βουλευτής της εκλογικής περιφέρειας Λάρνακας έχει ανακηρυχθεί μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, με συνέπεια να κενωθεί η βουλευτική έδρα που κατείχε ως μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων».

Πρόσθεσε ότι ο Ανδρέας Πασιουρτίδης που ανήκει στο ΑΚΕΛ- Αριστερά - Νέες Δυνάμεις είναι ο αμέσως ακολουθών κατά σειρά επιτυχίας και μη εκλεγείς υποψήφιος του συνδυασμού του ΑΚΕΛ - Αριστερά - Νέες Δυνάμεις στην εκλογική περιφέρεια Λάρνακας, καταλαμβάνει την κενωθείσα βουλευτική έδρα στην εκλογική περιφέρεια Λάρνακας. 

Ο κ. Χατζηστεφάνου συνεχάρη το νέο βουλευτή Λάρνακας, του ευχήθηκε «καλές δουλειές» και του ανέφερε ότι η Επαρχιακή Διοίκηση και ο ίδιος είναι δίπλα του, παρά το πλευρό του, για οτιδήποτε χρειαστεί, και σημείωσε πως υπάρχει καλή συνεργασία με όλα τα μέλη του Κοινοβουλίου.
 
Στην πρώτη του δήλωση ως νέος βουλευτής ο Ανδρέας Πασιουρτίδης είπε πως «δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η Επαρχιακή Διοίκηση θα είναι δίπλα μας όπως όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες» ενώ απευθυνόμενος στον Έπαρχο ανέφερε πως προσβλέπει στη βοήθεια του αλλά «και στην άψογη συνεργασία την οποία είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε».

Ο κ. Πασιουρτίδης εξέφρασε ευχαριστίες στο κόμμα του το ΑΚΕΛ «το οποίο τιμώντας με, με τη συμπερίληψή μου στο ψηφοδέλτιο στις βουλευτικές εκλογές του 2016 μου δίνει τη δυνατότητα να απευθύνομαι στο κόσμο, ως βουλευτής Λάρνακας.  Γνωρίζω ότι τα λόγια τις περισσότερες φορές ακούγονται όμορφα, αλλά οι πράξεις είναι που έχουν αξία και ουσία».
 
Γι’ αυτό και έδωσε «μια και μόνο υπόσχεση δουλειά, ήθος και αξιοπρέπεια για να κάνω περήφανο και τον κόσμο που με εμπιστεύεται και το κόμμα μου, αλλά και να πάρουμε τον τόπο και τους πολίτες του μπροστά».
 
Στην τελετή ανακήρυξης ο νέος βουλευτής συνοδευόταν από τους γονείς του, την Επαρχιακή Γραμματέα του ΑΚΕΛ Λάρνακας Χρυστάλλα Αντωνίου και άλλα επαρχιακά στελέχη του κόμματος.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Στεφάνου: Πορευόμαστε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση προς τις Ευρωεκλογές
Πράσινο Βουλής για αλλαγές στις εκλογικές διατάξεις για την Τοπική Αυτοδιοίκηση
Δείχνει παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων λόγω της διχοτόμησης η έκθεση των ΗΕ-Υποδείξεις για τα οδοφράγματα
«Δεν έδωσε άδεια Ευρωπαϊκός οργανισμός για ηλεκτρική διασύνδεση Τουρκίας-ψευδοκράτους»