Τετάρτη 23 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ποιος ράβει βουλευτικό κουστούμι, τρία χρόνια μετά τις βουλευτικές

  26/05/2019 19:15
Ποιος ράβει βουλευτικό κουστούμι, τρία χρόνια μετά τις βουλευτικές

Ποιος ράβει βουλευτικό κουστούμι, τρία χρόνια μετά τις βουλευτικές

  26/05/2019 19:15
Αλλαγή σκυτάλης θα υπάρξει στη Βουλή, εάν επιβεβαιωθούν οι εκτιμήσεις και ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Γιώργος Γεωργίου μετακομίσει στις Βρυξέλλες.
 
Ο κ. Γεωργίου είχε έρθει πρώτος σε σταυρούς προτίμησης στην εκλογική περιφέρεια Λάρνακας στις βουλευτικές εκλογές του 2016. Δεύτερη είχε έρθει η άλλη βουλευτής του ΑΚΕΛ στη Λάρνακα, η Ευανθία Σάββα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι ανατροπές, οι εκπλήξεις και οι μάχες των υποψηφίων των κομμάτων
 
Συνεπώς, την έδρα του κ. Γεωργίου, θα καταλάβει ο Ανδρέας Πασιουρτίδης, ως ο τρίτος σε σταυρούς προτίμησης του κόμματος στη Λάρνακα. Ο κ. Πασιουρτίδης είχε λάβει 2,386 σταυρούς προτίμησης.
Σύμφωνα με το βιογραφικό του, ο Ανδρέας Πασιουρτίδης γεννήθηκε το 1984 στη Λάρνακα. Είναι νυμφευμένος με την Τάρσια Σταύρου και έχουν ένα παιδί.

 
Σπούδασε με υποτροφία του ΙΚΥ Ελλάδος ως πρώτος επιτυχόντας στο Τμήμα Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από το οποίο αποφοίτησε το 2008 ενώ ακολούθως ολοκλήρωσε την άσκηση του ως δικηγόρος το 2009. Συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές Νομικής στο Πανεπιστήμιο του Bristol στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο πρόγραμμα με τίτλο LLM in Commercial Law, με εξειδίκευση στο Εταιρικό Δίκαιο, στο Τραπεζικό Δίκαιο, στο Δίκαιο των Συμβάσεων και στο Δίκαιο Τεχνολογίας και Πληροφοριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα exit polls των καναλιών και οι πρώτες εκτιμήσεις για τα κομματικά ποσοστά

Εργάστηκε για τρία χρόνια ως δικηγόρος στην εταιρεία Legal Partners και από το 2014 είναι ιδιοκτήτης και διευθύνων σύμβουλος στη δικηγορική εταιρεία Ανδρέας Σ. Πασιουρτίδης ΔΕΠΕ.
 
Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στην Αθήνα συμμετείχε στην Προοδευτική Κίνηση Φοιτητών, ενώ από το 2010 είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρνακας και του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου. Διετέλεσε Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Φιλάθλων Ομόνοιας Λάρνακας-Αμμοχώστου και από το 2014 συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομόνοιας Λευκωσίας ως Β’ Γενικός Γραμματέας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας