Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του Τσε Γκεβάρα στον Δημήτρη Χριστόφια

Μια αδελφική αγκαλιά και την ευχή να βελτιωθεί πολύ σύντομα η κατάσταση της υγείας του, είναι το μήνυμα που έστειλε στον Δημήτρη Χριστόφια η κόρη του Τσε Γκεβάρα Αλέιδα Γκεβάρα.
 
Σε ανάρτησή του στο facebook, ο γιος του Δημήτρη Χριστόφια, Χρίστος, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη στον πατέρα του, δημοσίευσε το μήνυμα της Αλέιδα.
 
Αυτούσια η ανάρτηση του Χρίστου Χριστόφια:
 
Χιλιάδες τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης και ξανά ευχαριστούμε. Βάλσαμο στις δύσκολες ώρες που περνούμε. Ξεχωρίζω ένα ιδιαίτερο μήνυμα που ήρθε από την Κούβα:
 
"Πες του Δημήτρη ότι τον αγαπώ πολύ και ελπίζω να βελτιωθεί πολύ σύντομα και παρακαλώ να ξαναβρεί εκείνη τη δύναμη που είχε πάντα για να συνεχίσει να βαδίζει μπροστά, γιατί χρειαζόμαστε ανθρώπους όπως αυτόν σε τούτο τον κόσμο. Στέλλω μια αδελφική αγκαλιά."
 
Αλέιδα Γκεβάρα
Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν
Στο μεταξύ, ελαφριά σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ωστόσο παραμένει κρίσιμη και ο κ. Χριστόφιας εξακολουθεί να υποστηρίζεται μηχανικά από αναπνευστήρα.
 
Σύμφωνα με νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, το πρωί η ομάδα των θεράποντων ιατρών του προέβη σε επαναξιολόγηση της κατάστασης της υγείας του τέως Προέδρου.
 
Αυτούσιο το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν:
 

«Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας νοσηλεύεται από την Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης.
 
Σύμφωνα με τη σημερινή πρωινή αξιολόγηση από την ομάδα των θεραπόντων ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, προκύπτει ότι η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει ελαφριά σημάδια βελτίωσης, ωστόσο παραμένει κρίσιμη. Σημειώνεται επίσης ότι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξακολουθεί να υποστηρίζεται μηχανικά από αναπνευστήρα.
 
Ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου ενημερώνεται τακτικά από τους θεράποντες ιατρούς και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ασθενούς, το Υπουργείο Υγείας θα ενημερώσει σχετικά με νεότερη ανακοίνωση».
 

Δειτε Επισης

Από φόρο και δανεισμό 68 εκατ. στερλίνες για «επιτροπή ακίνητης περιουσίας»
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ
Συστηματικές αδυναμίες και παραλείψεις στη διαχείριση Natura εντοπίζει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Καταζητούμενοι από την Interpol εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα
Εγκαινιάστηκε ο αρχαιολογικός χώρος της Πύλης Πάφου στη Λευκωσία
Βρετανοκύπριος γυμναστής διεκδικεί τη δημαρχία του Λονδίνου
Στην οικοδομική βιομηχανία τα περισσότερα εργατικά ατυχήματα
Ανακηρύχθηκαν οι αντιδήμαρχοι Ερήμης, Καντού και Σωτήρας στη Λεμεσό
Θεώρησε πως θα έστελνε λανθασμένα μηνύματα στην κοινωνία το Εφετείο εάν ανέστελλε την ποινή του 82χρονου