Δευτέρα 23 Σεπ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του Τσε Γκεβάρα στον Δημήτρη Χριστόφια

  24/05/2019 11:13
Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του Τσε Γκεβάρα στον Δημήτρη Χριστόφια

Το συγκινητικό μήνυμα της κόρης του Τσε Γκεβάρα στον Δημήτρη Χριστόφια

  24/05/2019 11:13
Μια αδελφική αγκαλιά και την ευχή να βελτιωθεί πολύ σύντομα η κατάσταση της υγείας του, είναι το μήνυμα που έστειλε στον Δημήτρη Χριστόφια η κόρη του Τσε Γκεβάρα Αλέιδα Γκεβάρα.
 
Σε ανάρτησή του στο facebook, ο γιος του Δημήτρη Χριστόφια, Χρίστος, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξη στον πατέρα του, δημοσίευσε το μήνυμα της Αλέιδα.
 
Αυτούσια η ανάρτηση του Χρίστου Χριστόφια:
 
Χιλιάδες τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης και ξανά ευχαριστούμε. Βάλσαμο στις δύσκολες ώρες που περνούμε. Ξεχωρίζω ένα ιδιαίτερο μήνυμα που ήρθε από την Κούβα:
 
"Πες του Δημήτρη ότι τον αγαπώ πολύ και ελπίζω να βελτιωθεί πολύ σύντομα και παρακαλώ να ξαναβρεί εκείνη τη δύναμη που είχε πάντα για να συνεχίσει να βαδίζει μπροστά, γιατί χρειαζόμαστε ανθρώπους όπως αυτόν σε τούτο τον κόσμο. Στέλλω μια αδελφική αγκαλιά."
 
Αλέιδα Γκεβάρα
Το νέο ιατρικό ανακοινωθέν
Στο μεταξύ, ελαφριά σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια, ωστόσο παραμένει κρίσιμη και ο κ. Χριστόφιας εξακολουθεί να υποστηρίζεται μηχανικά από αναπνευστήρα.
 
Σύμφωνα με νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν, το πρωί η ομάδα των θεράποντων ιατρών του προέβη σε επαναξιολόγηση της κατάστασης της υγείας του τέως Προέδρου.
 
Αυτούσιο το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν:
 

«Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Δημήτρης Χριστόφιας νοσηλεύεται από την Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, λόγω σημαντικής αναπνευστικής επιβάρυνσης.
 
Σύμφωνα με τη σημερινή πρωινή αξιολόγηση από την ομάδα των θεραπόντων ιατρών του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, προκύπτει ότι η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει ελαφριά σημάδια βελτίωσης, ωστόσο παραμένει κρίσιμη. Σημειώνεται επίσης ότι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας εξακολουθεί να υποστηρίζεται μηχανικά από αναπνευστήρα.
 
Ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου ενημερώνεται τακτικά από τους θεράποντες ιατρούς και για οποιαδήποτε εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του ασθενούς, το Υπουργείο Υγείας θα ενημερώσει σχετικά με νεότερη ανακοίνωση».
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας