Στην Εντατική για να επισκεφθεί τον Χριστόφια ο Αρχηγός Αστυνομίας

Τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος νοσηλεύεται από την περασμένη Δευτέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Αρχηγός Αστυνομίας, Κύπρος Μιχαηλίδης.

Εξερχόμενος από το Γενικό Νοσοκομείο, ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως η κατάσταση της υγείας του κ. Χριστόφια παραμένει η ίδια και ότι οι γιατροί βρίσκονται συνέχεια δίπλα του.

«Το μόνο που μπορούμε να ευχηθούμε στον ασθενή είναι κάθε καλό και συμπαράσταση στην οικογένειά του και στον ίδιο», ανέφερε ο Αρχηγός Αστυνομίας.
 
Τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το πρωί και ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρινός Σιζόπουλος, ο οποίος ενημερώθηκε πλήρως από τους θεράποντες ιατρούς του για την κατάσταση της υγείας του.
 
«Θα ήθελα να στείλω εκ μέρους της ΕΔΕΚ την στήριξή μας στην οικογένειά του για τις δύσκολες στιγμές που διέρχεται και να ευχηθούμε στον πρώην Πρόεδρο σύντομη ανάρρωση από αυτό το σοβαρό πρόβλημα υγείας που περνά αυτή τη στιγμή».
 
Η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Χριστόφια παραμένει σταθερή, αλλά κρίσιμη, ενώ εξακολουθεί να υποστηρίζεται μηχανικά από αναπνευστήρα.
 
Το πρωί πραγματοποιήθηκε νέο ιατροσυμβούλιο των θεραπόντων ιατρών του, οι οποίοι βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Ισραηλινό λοιμωξιολόγο και την ομάδα των Ισραηλινών γιατρών που έθεσαν στο μικροσκόπιο τους όλες τις εξετάσεις και αναλύσεις του τέως Προέδρου.
 
Μέχρι στιγμής, κρίνεται πως η θεραπευτική αγωγή στην οποία υπόκειται ο κ. Χριστόφιας είναι η ενδεδειγμένη, ενώ αν παραστεί ανάγκη δεν αποκλείεται ο Ισραηλινός λοιμωξιολόγος να καλεστεί και πάλι στην Κύπρο.  
 

Δειτε Επισης

Εκτός ΔΗΣΥ, η Νιόβη Παρισινού, μετά τη στήριξη στον Γεάδη
Διαφοροποιήθηκε ο αριθμός των Μελών των Κοινοτικών Συμβουλίων
Όραμα και εμπειρία αντιπαρέβαλαν για τη Δημαρχία Λευκωσίας Προύντζος και Τορναρίτης
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Ανάκληση όλων των αδειών για ρίψη πυροτεχνημάτων ζήτησε η Παναγιώτου-Καταζητείται ένα άτομο για τη φωτιά στην Πάφο
LIVE: Στην μάχη για τον ΕΟΑ Λευκωσίας Ασσιώτης και Γιωρκάτζης-Έδωσαν το στίγμα του οράματός τους
Κατασχέθηκαν προϊόντα ελεγχόμενων φαρμακευτικών και ναρκωτικών μετά από έρευνα σε κατάστημα
Ένταλμα σύλληψης εναντίον ενός προσώπου-Προκάλεσε τη φωτιά μετά από ρίψη πυροτεχνημάτων
Οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο αντίθετο ρεύμα στον αυτοκινητόδρομο
Πιθανόν από ρίψη πυροτεχνημάτων προκλήθηκε η φωτιά σε δύσβατη περιοχή στην Πάφο