Έμμεση παραδοχή Σιζόπουλου ότι δεν θα ενταχθεί στο ΓΕΣΥ

Στη δημόσια, έμμεση πλην σαφή παραδοχή, ότι τελικά δεν θα ενταχθεί στο ΓΕΣΥ, προέβη ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο οποίος επανέλαβε τις γνωστές επιφυλάξεις του αναφορικά με την εφαρμογή του Συστήματος της 1η Ιουνίου.
 
Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες δέχεται εκατέρωθεν επιθέσεις αναφορικά με τις θέσεις που εκφράζει για το ΓΕΣΥ, αλλά και τη στάση του στη Βουλή, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Πολίτη, κατήγγειλε συγκεκριμένη προσωπική στοχοποίηση.
 
Υπενθυμίζεται πως ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ στη Βουλή, καταθέτει σειρά από τροπολογίες στα Νομοσχέδια του Συστήματος, που σύμφωνα με τα υπόλοιπα κόμματα εάν υιοθετηθούν θα αλλάξουν ριζικά τη φιλοσοφία του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο Σιζόπουλος κατέθετε, τα υπόλοιπα κόμματα απέρριπταν τις τροπολογίες του για το ΓΕΣΥ
 
Απαντώντας σε ερώτηση για το αν τελικά θα ενταχθεί στο ΓΕΣΥ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, έδωσε όμως το στίγμα εκφράζοντας έμμεσα την πρόθεση του να μην ενταχθεί.
 
Μάλιστα, κάλεσε οποιοδήποτε εργαζόμενο να τοποθετηθεί αν θα υπέγραφε εν λευκό ένα συμβόλαιο, χωρίς να ξέρει το τελικό περιεχόμενο.
 
«Καλώ οποιοδήποτε εργαζόμενο να τοποθετηθεί με το χέρι στην καρδιά, αν θα υπέγραφε εν λευκό ένα συμβόλαιο χωρίς να ξέρει ποιο θα είναι το περιεχόμενο αυτού του συμβολαίου και ποιο είναι το τελικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα εργαστεί;».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και το ΔΗΚΟ στη μάχη για την έκτη έδρα-Βγήκε μπροστά ο Άθως Αντωνιάδης
 
Αναφερόμενος στη δική του περίπτωση, ο Μαρίνος Σιζόπουλος είπε πως ο ίδιος έκτισε μια καριέρα 30 χρόνων, έφτιαξε ένα όνομα εντός και εκτός Κύπρου και διερωτήθηκε πως είναι δυνατό να ενταχθεί σε ένα υπό διαμόρφωση Σύστημα.
 
«Είναι δυνατό ένας επαγγελματίας που έκτισα μια καριέρα με προοπτική εδώ και 30 χρόνια, που έκτισα ένα όνομα και που χωρίς να είναι εγωιστικό δεν περιορίζεται μόνο στα στενά όρια της Κύπρου, να έρθω αυτή τη στιγμή και να θέσω συμμετοχή σε ένα σύστημα που είναι υπό διαμόρφωση;», διερωτήθηκε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ.
 
Σημειώνεται πως χθες Συμμαχία και Οικολόγοι εξαπέλυσαν πυρά και κατά της ΕΔΕΚ, δίνοντας στη δημοσιότητα επιστολές, με τις οποίες ο Μαρίνος Σιζόπουλος φαίνεται να οικειοποιείται απόφαση του υπουργού Υγείας αναφορικά με τους Κανονισμούς για το φαρμακεία στο πλαίσιο της λειτουργίας του ΓΕΣΥ, ζητώντας από τους φαρμακοποιούς- με επιστολή που τους απέστειλε, να ενισχύσουν την ΕΔΕΚ. Μάλιστα τα δύο κόμματα κάλεσαν τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ να απαντήσει αν τελικά θα ενταχθεί στο ΓΕΣΥ. 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οικειοποιείται απόφαση του υπ. Υγείας, καλεί τους φαρμακοποιούς να ενισχύσουν την ΕΔΕΚ ο Σιζόπουλος

Δειτε Επισης

Τις γνωστές, αδιάλλακτες θέσεις του θα εκφράσει ο Τατάρ στον Αντόνιο Γκουτέρες
Δένδιας: Ύψιστη προτεραιότητα της ελληνικής πολιτείας το Κυπριακό
«Λάρνακα, Συνεχίζουμε!»-Επίσημα ανακοίνωσε την επαναδιεκδίκηση της Δημαρχίας ο Ανδρέας Βύρας
Επιδιώκει συνάντηση με Ερντογάν για το Κυπριακό ο Εσθονός Πρόεδρος
Για πρόσκληση Γκουτέρες σε Τατάρ για συνάντηση κάνουν λόγο τα κατεχόμενα
Στην Κύπρο η Ρομπέρτα Μέτσολα για επιτόπια αυτοψία στο ΚΣΕΔ για το Αμάλθεια
Οι κεραυνοί κατά της αντιπολίτευσης και η ολιστική προσέγγιση στην οικονομική πολιτική
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ