Κυριακή 17 Νοε, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Έμμεση παραδοχή Σιζόπουλου ότι δεν θα ενταχθεί στο ΓΕΣΥ

  22/05/2019 10:35
Έμμεση παραδοχή Σιζόπουλου ότι δεν θα ενταχθεί στο ΓΕΣΥ

Έμμεση παραδοχή Σιζόπουλου ότι δεν θα ενταχθεί στο ΓΕΣΥ

  22/05/2019 10:35
Στη δημόσια, έμμεση πλην σαφή παραδοχή, ότι τελικά δεν θα ενταχθεί στο ΓΕΣΥ, προέβη ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος, ο οποίος επανέλαβε τις γνωστές επιφυλάξεις του αναφορικά με την εφαρμογή του Συστήματος της 1η Ιουνίου.
 
Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες δέχεται εκατέρωθεν επιθέσεις αναφορικά με τις θέσεις που εκφράζει για το ΓΕΣΥ, αλλά και τη στάση του στη Βουλή, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Πολίτη, κατήγγειλε συγκεκριμένη προσωπική στοχοποίηση.
 
Υπενθυμίζεται πως ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ στη Βουλή, καταθέτει σειρά από τροπολογίες στα Νομοσχέδια του Συστήματος, που σύμφωνα με τα υπόλοιπα κόμματα εάν υιοθετηθούν θα αλλάξουν ριζικά τη φιλοσοφία του.
 
 
Απαντώντας σε ερώτηση για το αν τελικά θα ενταχθεί στο ΓΕΣΥ, ο Μαρίνος Σιζόπουλος απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, έδωσε όμως το στίγμα εκφράζοντας έμμεσα την πρόθεση του να μην ενταχθεί.
 
Μάλιστα, κάλεσε οποιοδήποτε εργαζόμενο να τοποθετηθεί αν θα υπέγραφε εν λευκό ένα συμβόλαιο, χωρίς να ξέρει το τελικό περιεχόμενο.
 
«Καλώ οποιοδήποτε εργαζόμενο να τοποθετηθεί με το χέρι στην καρδιά, αν θα υπέγραφε εν λευκό ένα συμβόλαιο χωρίς να ξέρει ποιο θα είναι το περιεχόμενο αυτού του συμβολαίου και ποιο είναι το τελικό πλαίσιο μέσα στο οποίο θα εργαστεί;».
 
 
Αναφερόμενος στη δική του περίπτωση, ο Μαρίνος Σιζόπουλος είπε πως ο ίδιος έκτισε μια καριέρα 30 χρόνων, έφτιαξε ένα όνομα εντός και εκτός Κύπρου και διερωτήθηκε πως είναι δυνατό να ενταχθεί σε ένα υπό διαμόρφωση Σύστημα.
 
«Είναι δυνατό ένας επαγγελματίας που έκτισα μια καριέρα με προοπτική εδώ και 30 χρόνια, που έκτισα ένα όνομα και που χωρίς να είναι εγωιστικό δεν περιορίζεται μόνο στα στενά όρια της Κύπρου, να έρθω αυτή τη στιγμή και να θέσω συμμετοχή σε ένα σύστημα που είναι υπό διαμόρφωση;», διερωτήθηκε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ.
 
Σημειώνεται πως χθες Συμμαχία και Οικολόγοι εξαπέλυσαν πυρά και κατά της ΕΔΕΚ, δίνοντας στη δημοσιότητα επιστολές, με τις οποίες ο Μαρίνος Σιζόπουλος φαίνεται να οικειοποιείται απόφαση του υπουργού Υγείας αναφορικά με τους Κανονισμούς για το φαρμακεία στο πλαίσιο της λειτουργίας του ΓΕΣΥ, ζητώντας από τους φαρμακοποιούς- με επιστολή που τους απέστειλε, να ενισχύσουν την ΕΔΕΚ. Μάλιστα τα δύο κόμματα κάλεσαν τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ να απαντήσει αν τελικά θα ενταχθεί στο ΓΕΣΥ. 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας