ΑΚΕΛ: Διαψεύδει τα ίδια του τα λόγια ο Νίκος Αναστασιάδης

«Στην προσπάθειά του να διασκεδάσει τις αλγεινές εντυπώσεις που προκάλεσε ακόμα και στους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ η προσβλητική συμπεριφορά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιβαρύνει τη θέση του», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου.
 
Όπως υποστήριξε, ο Νίκος Αναστασιάδης:
  • Διαψεύδει τα ίδια του τα λόγια
  • Ισχυρίζεται ότι το ΑΚΕΛ διαστρεβλώνει αυτά που είπε, ενώ οι πολίτες τα άκουσαν από το στόμα του με τα ίδια τους τα αυτιά.
  • Παραπονιέται ότι το ΑΚΕΛ μηδενίζει το έργο του
 
«Μα ποιο έργο;», διερωτήθηκε ο κ. Στεφάνου. «Αυτό που έχει απογοητεύσει ακόμα και συναγερμικούς ψηφοφόρους; Αυτό που γεμίζει με φούσκες την οικονομία και με εκατομμύρια τις τσέπες κάποιων ημέτερων προνομιούχων; Αυτό που επιτελείται με τις αρπαχτές, τα χρυσά διαβατήρια και το εμπόριο των ιθαγενειών; Αυτό που εκθέτει την Κύπρο διεθνώς χωρίς να θεραπεύει τα διαρθρωτικά προβλήματα της οικονομίας της;», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ.
 
Συνεχίζοντας τα ερωτήματά του του επί του κυβερνητικού έργου, ο κ. Στεφάνου έθεσε και τα ακόλουθα: «Αυτό που επιτυγχάνεται με την κερδοσκοπία που εκτινάσσει στα ύψη τις τιμές των ακινήτων και αφήνει χωρίς στέγη χιλιάδες οικογένειες και νέα ζευγάρια; Αυτό που απορρυθμίζει την αγορά εργασίας, μειώνει την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών, φτωχοποιεί τα λαϊκά στρώματα, συνθλίβει τη μεσαία τάξη, οδηγεί σε απόγνωση τους δανειολήπτες; Αυτό που οδήγησε στη χρεοκοπία του Συνεργατισμού ή αυτό που προκάλεσε την αποδιοργάνωση της Αστυνομίας; Αυτό που αναστάτωσε την παιδεία ή αυτό που υπονομεύει καθημερινά τους θεσμούς; Αυτό των αλλεπάλληλων σκανδάλων, της συστηματικής διαπλοκής και της γενικευόμενης διαφθοράς ή αυτό με το οποίο η κυβέρνηση επιβεβαιώνει καθημερινά τον κομματισμό της, την αναξιοκρατία της, την ανικανότητά της, την κακοδιοίκησή της, την αναξιοπιστία της;».

Αν είναι αυτό το έργο που ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θεωρεί ότι μηδενίζει το ΑΚΕΛ, ας περιμένει να το κρίνει ο λαός αντί να προσβάλλει την αξιοπρέπεια και τη νοημοσύνη του, υπέδειξε ο εκπρόσωπός του.

«Κι αν σήμερα προσπαθεί να αναδιπλωθεί λέγοντας ότι σέβεται τον κόσμο της Αριστεράς, ας αναλογιστεί πόσο έχει σεβαστεί τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που σήμερα του γυρίζουν την πλάτη. Εκτός κι αν ανήκουν κι αυτοί στα μηδενικά που τολμούν να μιλούν για την κυβέρνηση των αρίστων», κατέληξε ο Στέφανος Στεφάνου.
 

Δειτε Επισης

Επικρίνει την Κυβέρνηση το ΑΚΕΛ-«Ξέφραγο αμπέλι για τους σφαγείς των λαών»
Ανακοινώθηκαν τα πρώτα «καλλιστεία» τεχνητής νοημοσύνης-H νικήτρια... κούκλα θα λάβει πάνω από 20.000
Ένα βήμα πριν την ήττα η Ουκρανία-Η δυσοίωνη πρόβλεψη και το κρίσιμο πακέτο βοήθειας των ΗΠΑ
Oι τρεις προτάσεις νόμου του ΔΗΣΥ για τα πρόστιμα από τις κάμερες-«Η Κυβέρνηση οφείλει να βελτιώσει την κατάσταση»
BINTEO: Συνελήφθη ο άντρας που απειλούσε να ανατιναχθεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι
Για μεταναστευτικό θα ενημερώσει η ΠτΒ τη Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων ΕΕ
Ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας χαιρετίζει τις αναφορές των Συμπερασμάτων του ΕΣ στο Κυπριακό
Μισοάδειο βλέπουν το ποτήρι μονογονιοί, πολύτεκνοι και συνταξιούχοι-Θέτουν σειρά αιτημάτων στο τραπέζι
Άντρας απειλεί να ανατιναχθεί στο ιρανικό προξενείο στο Παρίσι
Μιχαηλίδου: Έμφαση στην προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα των παιδιών