Πέμπτη 19 Σεπ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

ΑΚΕΛ: Διαψεύδει τα ίδια του τα λόγια ο Νίκος Αναστασιάδης

  20/05/2019 13:48
ΑΚΕΛ: Διαψεύδει τα ίδια του τα λόγια ο Νίκος Αναστασιάδης

ΑΚΕΛ: Διαψεύδει τα ίδια του τα λόγια ο Νίκος Αναστασιάδης

  20/05/2019 13:48
«Στην προσπάθειά του να διασκεδάσει τις αλγεινές εντυπώσεις που προκάλεσε ακόμα και στους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ η προσβλητική συμπεριφορά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επιβαρύνει τη θέση του», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ Στέφανος Στεφάνου.
 
Όπως υποστήριξε, ο Νίκος Αναστασιάδης:
  • Διαψεύδει τα ίδια του τα λόγια
  • Ισχυρίζεται ότι το ΑΚΕΛ διαστρεβλώνει αυτά που είπε, ενώ οι πολίτες τα άκουσαν από το στόμα του με τα ίδια τους τα αυτιά.
  • Παραπονιέται ότι το ΑΚΕΛ μηδενίζει το έργο του
 
«Μα ποιο έργο;», διερωτήθηκε ο κ. Στεφάνου. «Αυτό που έχει απογοητεύσει ακόμα και συναγερμικούς ψηφοφόρους; Αυτό που γεμίζει με φούσκες την οικονομία και με εκατομμύρια τις τσέπες κάποιων ημέτερων προνομιούχων; Αυτό που επιτελείται με τις αρπαχτές, τα χρυσά διαβατήρια και το εμπόριο των ιθαγενειών; Αυτό που εκθέτει την Κύπρο διεθνώς χωρίς να θεραπεύει τα διαρθρωτικά προβλήματα της οικονομίας της;», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ.
 
Συνεχίζοντας τα ερωτήματά του του επί του κυβερνητικού έργου, ο κ. Στεφάνου έθεσε και τα ακόλουθα: «Αυτό που επιτυγχάνεται με την κερδοσκοπία που εκτινάσσει στα ύψη τις τιμές των ακινήτων και αφήνει χωρίς στέγη χιλιάδες οικογένειες και νέα ζευγάρια; Αυτό που απορρυθμίζει την αγορά εργασίας, μειώνει την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών, φτωχοποιεί τα λαϊκά στρώματα, συνθλίβει τη μεσαία τάξη, οδηγεί σε απόγνωση τους δανειολήπτες; Αυτό που οδήγησε στη χρεοκοπία του Συνεργατισμού ή αυτό που προκάλεσε την αποδιοργάνωση της Αστυνομίας; Αυτό που αναστάτωσε την παιδεία ή αυτό που υπονομεύει καθημερινά τους θεσμούς; Αυτό των αλλεπάλληλων σκανδάλων, της συστηματικής διαπλοκής και της γενικευόμενης διαφθοράς ή αυτό με το οποίο η κυβέρνηση επιβεβαιώνει καθημερινά τον κομματισμό της, την αναξιοκρατία της, την ανικανότητά της, την κακοδιοίκησή της, την αναξιοπιστία της;».

Αν είναι αυτό το έργο που ο πρόεδρος της Δημοκρατίας θεωρεί ότι μηδενίζει το ΑΚΕΛ, ας περιμένει να το κρίνει ο λαός αντί να προσβάλλει την αξιοπρέπεια και τη νοημοσύνη του, υπέδειξε ο εκπρόσωπός του.

«Κι αν σήμερα προσπαθεί να αναδιπλωθεί λέγοντας ότι σέβεται τον κόσμο της Αριστεράς, ας αναλογιστεί πόσο έχει σεβαστεί τους ψηφοφόρους του ΔΗΣΥ που σήμερα του γυρίζουν την πλάτη. Εκτός κι αν ανήκουν κι αυτοί στα μηδενικά που τολμούν να μιλούν για την κυβέρνηση των αρίστων», κατέληξε ο Στέφανος Στεφάνου.
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας