Ν. Παπαδόπουλος: Τοξικό, διχαστικό και προσβλητικό λόγο χρησιμοποιεί ο Αναστασιάδης

Τo δίλημμα σε αυτές τις εκλογές είναι αν θα επιβραβεύσουν οι πολίτες την πολιτική κοροϊδία ή τη συνέπεια, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, καλώντας το λαό να στείλει στις 26 Μαΐου μήνυμα για σωστή και διεκδικητική στρατηγική στο Κυπριακό, λύσεις στα προβλήματα της οικονομίας, σεβασμό στους θεσμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας και ακόμα πιο ισχυρό και διεκδικητικό Δημοκρατικό Κόμμα.
 
Μιλώντας σε περιφερειακή συγκέντρωση του ΔΗΚΟ στο Ακάκι, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΚΟ, ο κ. Παπαδόπουλος είπε ακόμη ότι «τα τελευταία χρόνια ζήσαμε στην Κύπρο μια μεγάλη πολιτική απάτη», προσθέτοντας ότι «ζήσαμε και ζούμε την πολιτική εξαπάτηση, των δήθεν ΄success story΄, που πληρώσαμε και πληρώνουμε ακριβά, της απαξίωσης των θεσμών, του εκφοβισμού ανεξάρτητων αξιωματούχων, της ασέβειας προς τη Δικαιοσύνη, της απαξίωσης των ερευνητικών επιτροπών, επειδή τα πορίσματα τους δεν αρέσουν».
 
«Αντί υγιούς προεκλογικού διαλόγου, με κατάθεση προτάσεων για την Κύπρο και την Ευρώπη, αυτό που ο κυπριακός λαός παρακολουθεί τις τελευταίες βδομάδες είναι τον Πρόεδρο Αναστασιάδη να γίνεται μέρος της προεκλογικής προσπάθειας του ΔΗΣΥ να συσπειρώσει τους ψηφοφόρους του, εκφέροντας τοξικό, διχαστικό και προσβλητικό λόγο», πρόσθεσε.
 
Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ανέφερε επίσης ότι «μαζί με τον κ. Αναστασιάδη και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, δημιουργούν τεχνητή πόλωση και ένταση, σε μια προσπάθεια να συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους τους, ενόψει ευρωεκλογών» και «οργανώνουν ΄κοκορομαχίες΄ επί των ερειπίων της αποτυχημένης πολιτικής στο Κυπριακό, την οποία από κοινού στήριξαν και εφάρμοσαν μέχρι την κατάρρευσή της».
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι που στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα σε Λευκωσία
Στεφάνου: Οι Τοπικές Αρχές να αξιοποιηθούν ως πεδίο αγώνα
Xριστοδουλίδης: Oι μνήμες και οι σκέψεις όσων έζησαν τα τραγικά γεγονότα είναι πιο έντονες και επιτακτικές
Μ. Ραουνά: Εργαζόμαστε για μια επιτυχή Προεδρία ΕΕ με θετικό αποτύπωμα
Η επέτειος του σχέδιο Ανάν και οι διαφορετικές προσεγγίσεις στα κατεχόμενα
Συνδρομή για βοήθεια προς Λίβανο, επανεξέταση κατάστασης Συρίας ζητά από ομολόγους της η ΠτΒ
Εγκρίθηκαν οι νέοι δημοσιονομικοί κανόνες της ΕΕ από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Αναγκαιότητα η φορολογική μεταρρύθμιση λένε ΑΚΕΛ-συνδικαλιστές οργανώσεις
Στα 40 εκ. ευρώ της Κύπρου οι δαπάνες για φιλοξενία των Ουκρανών προσφύγων-Όσα δείχνει έκθεση της Ε.Υ.
Εγκρίθηκε από Ευρωκοινοβούλιο η αναθεώρηση κανόνων για καταπολέμηση εμπορίας ανθρώπων