Ενίσχυση Συμμαχίας-Οικολόγων ενάντια στο παλαιοκομματικό κατεστημένο, ζήτησε ο Λιλλήκας

Ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών, Γιώργος Λιλλήκας, απευθυνόμενος την Κυριακή στους πολίτες, τούς κάλεσε να στηρίξουν τη Συνεργασία Συμμαχία – Οικολόγοι στις Ευρωεκλογές, προκειμένου να ενισχύσουν τη φωνής τους ενάντια στο παλαιοκομματικό κατεστημένο της διαπλοκής και της διαφθοράς.
 
Μιλώντας σε κοινή εκδήλωση της Συμμαχίας Πολιτών και των Οικολόγων, ο κ. Λιλλήκας επεσήμανε ότι οι Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου αποτελούν ορόσημο για το μέλλον της ΕΕ και είναι πολύ σημαντικές για την Κύπρο, η οποία αντιμετωπίζει τεράστια κοινωνικά προβλήματα, απειλείται από την Τουρκία και υποσκάπτεται από συμμάχους της όπως η Αγγλία.
 
Ανέφερε ότι η συνεργασία της Συμμαχίας Πολιτών με το Κίνημα Οικολόγων αποτελεί μια συνειδητή και φυσιολογική πολιτική επιλογή, η οποία κτίστηκε πάνω στην διαχρονική ταύτιση θέσεων σε βασικά ζητήματα και η οποία δίνει προοπτική για εκλογή, ενός Ευρωβουλευτή που θα εκφράζει τους πολίτες, θα διεκδικεί και θα προασπίζεται τα δικά τους συμφέροντα κι όχι τα συμφέροντα των μονοπωλίων.
 
«Με το ψηφοδέλτιο της Συνεργασίας Συμμαχία-Οικολόγοι προσφέρουμε στους Κύπριους πολίτες την  δημοκρατική και προοδευτική εναλλακτική επιλογή απόρριψης και του κατεστημένου και της ακροδεξιάς. Μια είναι η επιλογή της πραγματικής και καθαρής αλλαγής: Συμμαχία-Οικολόγοι», είπε ο Γιώργος Λιλλήκας, προσθέτοντας πως πρώτη τους έγνοια είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των απλών ανθρώπων, η προάσπιση των δικαιωμάτων και η διεύρυνση των ελευθεριών του πολίτη.
 
Είπε ότι σε όλα τα μεγάλα ζητήματα βρίσκονταν πάντοτε δίπλα από τους πολίτες κι απέναντι στο κατεστημένο και τα μεγάλα ιδιωτικά οικονομικά συμφέροντα και ότι σε δύσκολες κι αντίξοες συνθήκες, παρέμειναν καθαροί, μακριά και έξω από τη διαπλοκή και τη διαφθορά. «Εμείς δεν έχουμε κανένα δήμαρχο μας, δημοτικό σύμβουλο ή κομματικό στέλεχος στις φυλακές για μίζες. Εμείς δεν παραβλέψαμε τη στρατιωτική μας θητεία. Και η Συμμαχία και οι Οικολόγοι υπηρετήσαμε και υπηρετούμε το Κράτος και τους πολίτες έντιμα και με διαφάνεια. Με συνέπεια εκπληρώνουμε τις υποχρεώσεις μας έναντι της πατρίδας», ανέφερε.
 
Με την ίδια συνέπεια, συνέχισε, «ο Ευρωβουλευτής που θα εκλέξουμε θα υπηρετήσει και θα παλέψει για την Κύπρο στις Βρυξέλλες». Πρόσθεσε ότι έχουν καθαρά χέρια αλλά και καθαρές θέσεις τόσο στο Κυπριακό όσο και στα μεγάλα κοινωνικά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο και του πολίτες και ότι με την εκλογή Ευρωβουλευτή από το ψηφοδέλτιο Συμμαχία-Οικολόγοι θα ενισχυθεί ο ρόλος τους και στην Κύπρο και θα καταστεί πιο δυνατή η φωνή τους στη μάχη κατά του παλαιοκομματικού κατεστημένου της διαπλοκής και της διαφθοράς.

Απευθυνόμενος στους πολίτες, ο Γιώργος Λιλλήκας τούς κάλεσε να μην παρασύρονται από τους «ψευδοκαυγάδες ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ-ΔΗΚΟ ή ΕΔΕΚ-ΕΛΑΜ. Πρόκειται για την παλαιομοδίτικη τακτική του μαντρίσματος. Στη FOCUS, στο Συνεργατισμό, στις εκποιήσεις της πρώτης κατοικίας, στη διαπλοκή… ήταν όλοι τους μαζί. Αυτοί είναι το κατεστημένο που ευθύνεται για όλα τα δεινά που υποφέρουμε», είπε, και κατέληξε καλώντας τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τη Συνεργασία Συμμαχία-Οικολόγοι.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Εκ πρώτης όψεως ευθύνες για την απόδραση κρατούμενου από τις Κεντρικές-Εν αναμονή της έκθεσης γεγονότων
Απαντά στη συσκότιση της Αστυνομίας για σοβαρές υποθέσεις ο Χαρτσιώτης-Τα ρίχνει στα ΜΜΕ «που εστιάζουν στα αρνητικά»
Δεν είναι ευχαριστημένος με τα μέτρα για το έγκλημα ο Χαρτσιώτης-«Ευελπιστώ να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»
Επιστολή Στεφάνου σε Κεραυνό για πράσινη φορολογία-Ζητά ξανά αναβολή της επιβολής της
Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Επικύρωσε το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές η ΔΗΠΑ-«Στοχεύουμε σε νούσιμες πολιτικές θέσεις »
Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Βετεράνος πολέμου
Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ-Ήταν συνωμοσιολόγος
Άλλη ανάλυση για το πλήγμα Ισραήλ στο Ιράν-«Game changer, ίσως οδηγήσει σε ανοιχτό πόλεμο»