Παρασκευή 28 Φεβ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Νέα πυρά Αναστασιάδη κατά ηγεσίας του ΑΚΕΛ-Μηδενιστική η κριτική τους

  19/05/2019 11:18
Νέα πυρά Αναστασιάδη κατά ηγεσίας του ΑΚΕΛ-Μηδενιστική η κριτική τους

Νέα πυρά Αναστασιάδη κατά ηγεσίας του ΑΚΕΛ-Μηδενιστική η κριτική τους

  19/05/2019 11:18
Διευκρινήσεις για το περιεχόμενο της ομιλίας του στη Λεμεσό και της σφοδρής επίθεσης που εξαπέλυσε κατά του ΑΚΕΛ, δίνει με σημερινή γραπτή δήλωσή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
 
Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξαπολύει νέα πύρα κατά της ηγεσίας του ΑΚΕΛ, την οποία κατηγορεί ότι προσπαθεί συστηματικά να διαστρεβλώσει τα λεγόμενα του.
 
«Και επαναλαμβάνω και σήμερα», τονίζει στη γραπτή του δήλωση, «το μένος και τον μηδενισμό με τον οποίο η ηγεσία του ΑΚΕΛ και προσωπικά ο Γενικός του Γραμματέας συστηματικά επιδιώκει να απαξιώσει κάθε επίτευγμα της Κυβέρνησης».
 
 
Διαβάστε πιο κάτω αυτούσια την γραπτή δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας:
 
«Η ηγεσία του ΑΚΕΛ προσπαθεί συστηματικά να διαστρεβλώσει τα λεγόμενα μου. Και το κάνουν μόνο και μόνο για να αποφύγουν την ουσία της τεκμηριωμένης απάντησης μου στη μηδενιστική κριτική που ασκούν στον Πρόεδρο και την Κυβέρνηση.
 
Στην ομιλία μου στην Επαρχιακή Διάσκεψη του ΔΗΣΥ, η οποία ήταν μόλις η δεύτερη μου παρουσία σε προεκλογική εκδήλωση καθ’ όλη τη διάρκεια της μακράς προεκλογικής περιόδου, τόνισα, και επαναλαμβάνω και σήμερα, το μένος και τον μηδενισμό με τον οποίο η ηγεσία του ΑΚΕΛ και προσωπικά ο Γενικός του Γραμματέας συστηματικά επιδιώκει να απαξιώσει κάθε επίτευγμα της Κυβέρνησης.
 
Μηδενισμό με τον οποίο νομίζουν πως θα διαγράψουν τους αγώνες του κυπριακού λαού για επιτυχή έξοδο από την κρίση και θα μας εξισώσουν με τα δικά τους θλιβερά επιτεύγματα.
 
Δεν θα το πετύχουν.
 
Θέλω, όμως, να επισημάνω πως την ίδια ώρα που αναφέρθηκα στο πάθος και στο μένος με το οποίο ασκεί η ηγεσία του ΑΚΕΛ ισοπεδωτική κριτική στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επί λέξει τόνισα πως «σέβομαι απόλυτα τον κόσμο της Αριστεράς, ο οποίος δεν ταυτίζεται με όσα ακούει κάθε μέρα από εκείνους που τάχθηκαν να του ηγούνται».
 
Διότι, πράγματι, οι πολίτες στήριξαν την προσπάθεια μας και αξιολογούν θετικά την καθημερινή μας προσπάθεια να διορθώσουμε τα κακώς κείμενα που παραλάβαμε».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας