Σάββατο 28 Μαρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στη συμμετοχή Υπουργών στο «Ιφτάρ» αναφέρεται ο αιγυπτιακός Τύπος

  15/05/2019 18:30
Στη συμμετοχή Υπουργών στο «Ιφτάρ» αναφέρεται ο αιγυπτιακός Τύπος

Στη συμμετοχή Υπουργών στο «Ιφτάρ» αναφέρεται ο αιγυπτιακός Τύπος

  15/05/2019 18:30
Ιδιαίτερη σημασία αποδίδει ο Αιγυπτιακός τύπος στη συμμετοχή Υπουργών της Κυπριακής Δημοκρατίας στο «Ιφτάρ» που πραγματοποίησε η Αιγυπτιακή Πρεσβεία στη Λευκωσία, με αφορμή τον Μήνα του Ραμαζανίου.
 
Η αιγυπτιακή εφημερίδα «Egypt Today» τιτλοφορεί μάλιστα το σχετικό ρεπορτάζ, τονίζοντας ότι «ο Κύπριος Υπουργός Εξωτερικών υπερασπίζεται τις ισχυρές σχέσεις με την Αίγυπτο», επισημαίνοντας την αναφορά του κ. Νίκου Χριστοδουλίδη για τις «ισχυρές σχέσεις και την ολοένα και αναπτυσσόμενη συνεργασία με την Αίγυπτο σε διάφορους τομείς».
 
Στο «Ιφτάρ» που φιλοξένησε η Πρέσβης της Αιγύπτου στη Λευκωσία κα Μάι Τάχα, το τιμητικό παρών έδωσαν ο Πρόεδρος της Κυπριακής Βουλής, οι Υπουργοί Άμυνας, Επικοινωνιών και Μεταφορών, καθώς και μεγάλος αριθμός ξένων πρέσβεων διαπιστευμένων στην Κύπρο, γράφει η αιγυπτιακή εφημερίδα, παρουσιάζοντας μάλιστα μία φωτογραφία όπου πραγματοποιούν μία θερμή χειραψία οι ηγέτες των δύο κρατών, ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Άμπντελ Φατάχ αλ Σίσι.
 
Μάλιστα, από την πλευρά της, η Αιγυπτία Πρέσβης κα Τάχα δήλωσε ότι «το Κάιρο ενδιαφέρεται για την ολοένα και μεγαλύτερη ενίσχυση των σχέσεων με τη Λευκωσία και την επιδίωξη κοινού συντονισμού, με σκοπό την αναθεώρηση των μέσων προώθησης της διμερούς συνεργασίας σε διάφορους τομείς».
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας