Τρίτη 31 Μαρ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Δεν απασχολεί η δυναμική του ΕΛΑΜ τον Αβέρωφ

  19/04/2019 13:50
Δεν απασχολεί η δυναμική του ΕΛΑΜ τον Αβέρωφ

Δεν απασχολεί η δυναμική του ΕΛΑΜ τον Αβέρωφ

  19/04/2019 13:50
Οι δημοσκοπήσεις δεν σημαίνουν τίποτα, αυτό που θα μετρήσει είναι η ψήφος στην κάλπη, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ καλώντας τους πολίτες να συμμετάσχουν στις Ευρωεκλογές του Μαίου γιατί υπάρχει ένα καθαρό διακύβευμα, «κατά πόσο η κοινωνία μας θα δώσει ψήφο να συνεχίσουμε να βλέπουμε μπροστά ή αν ο κόσμος δεν συμμετάσχει με το να στηρίξει κόμματα με καθαρή ευρωπαϊκή ατζέντα, η άλλη επιλογή είναι να πάμε προς τα πίσω».

Κληθείς να σχολιάσει τα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων που φέρουν τον ΔΗΣΥ πρώτο κόμμα, ο Αβέρωφ Νεοφύτου ανέφερε ότι τους ικανοποιεί ότι σε όλες τις μετρήσεις ο ΔΗΣΥ παραμένει η πιο ισχυρή και η μεγαλύτερη δύναμη στον τόπο, αλλά – είπε - οι δημοσκοπήσεις είναι μια πολιτική φωτογραφία της στιγμής. Ο τόπος χρειάζεται να συνεχίσει την πορεία για βελτίωση των συνθηκών στην Κύπρο αλλά και μέσα από την ευρωπαϊκή διεργασία να κάνουμε την Ευρώπη καλύτερη για όλους τους πολίτες, πρόσθεσε.

Ερωτηθείς εάν τον ανησυχεί η άνοδος του ΕΛΑΜ, ο κ. Νεοφύτου απάντησε ότι δεν σχολιάζει τις δυναμικές ή τις αδυναμίες οποιουδήποτε άλλου κόμματος.
 
Κληθείς να σχολιάσει το μέρος της δημοσκόπησης του ΡΙΚ που αφορά την πορεία της χώρας, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ είπε ότι κατέγραψε τις απαντήσεις των πολιτών. «Πρέπει να προσπαθούμε συνεχώς να γινόμαστε καλύτεροι και μέσα από τα λάθη και τις παραλείψεις μας».
 
Μιλώντας λίγο νωρίτερα και μετά από συνάντηση με στελέχη της εταιρείας «EPOQ PARTNERS», σύμβουλος του ΔΗΣΥ για την κατάρτιση του οράματος 2030, ο Αβέρωφ Νεοφύτου είπε ότι το 2030 είναι αύριο και όχι τον επόμενο αιώνα, φέροντας ως παράδειγμα πως τα παιδιά που τώρα θα πάνε δημοτικό, το 2030 θα αποφασίσουν ποια κατεύθυνση και σε ποιο πανεπιστήμιο θα σπουδάσουν ή θα πάνε στην αγορά εργασίας.
 
Η τεχνογνωσία και η εμπειρία των συνεργατών του, πρόσθεσε, τους δίδει τα εφόδια να σχεδιάσουν μια καλύτερη Κύπρο και θέλησε να στείλει το μήνυμα ότι ο οποιοσδήποτε τόπος χωρίς όραμα για το αύριο, είναι καταδικασμένος να κατατρέχεται από την συζήτηση του παρελθόντος και αντί να πηγαίνει μπρος να κατρακυλά προς τα πίσω. Εμείς, είπε, έχουμε όραμα και προσπαθούμε να βάλουμε τους εθνικούς στόχους, γνωρίζοντας ότι σε αυτό χρειάζεται η συμβολή της κοινωνίας των πολιτών και θεσμών της πολιτείας.
 
«Μάθαμε σε αυτό τον τόπο να ασχολούμαστε με την καθημερινότητα και να κάνουμε μονίμως κριτική όλοι μας για το χτες. Δεν έχουμε χρόνο να σχεδιάσουμε για το αύριο».
 
Μιλώντας εκ μέρους της εταιρείας «EPOQ PARTNERS» ο Navih Maroun είπε ότι έχουν πρόσφατα ιδρύσει γραφείο στην Κύπρο και εξειδικεύονται σε συμβουλευτικές υπηρεσίες κυβερνητικής πολιτικής, ανάπτυξη κυβερνητικών στρατηγικών και εθνικής ατζέντας. Δήλωσε ότι είναι πολύ ικανοποιημένοι που βρίσκονται εδώ.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας