Σάββατο 25 Μαϊ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Παραδοχή Αναστασιάδη:Αυξάνεται η δυσπιστία προς την πολιτική

  14/03/2019 20:04
Παραδοχή Αναστασιάδη:Αυξάνεται η δυσπιστία προς την πολιτική

Παραδοχή Αναστασιάδη:Αυξάνεται η δυσπιστία προς την πολιτική

  14/03/2019 20:04
Δυστυχώς κάθε μέρα είτε με την αμφισβήτηση θεσμών είτε με τη σύγκρουση θεσμών είτε με ενέργειες ή πράξεις από πλευράς του πολιτικού προσωπικού της χώρας η δυσπιστία του κόσμου στην πολιτική αυξάνεται είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης.
 
Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι φαίνεται πως χάθηκε η εμπιστοσύνη του κόσμου στην πολιτική μετά τις λίστες με πολιτικά εκτεθειμένα πρόσωπα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε ότι σαν αποτέλεσμα συμπεριφορών μας γενικότερα, έχουμε μια μειωμένη εμπιστοσύνη από τους πολίτες, και δυστυχώς κάθε μέρα είτε με την αμφισβήτηση θεσμών είτε με τη σύγκρουση θεσμών είτε με ενέργειες ή πράξεις από πλευράς του πολιτικού προσωπικού της χώρας αυτή η δυσπιστία αυξάνεται.
 
Θα πρέπει όλους να μας προβληματίσει και να δούμε πώς αντιμετωπίζονται αυτά τα φαινόμενα που συνεπώς απωθούν τον κόσμο από την ενεργό εμπλοκή, είτε (τον απωθούν λόγω) περιφρόνησης, υπέδειξε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προέβη σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, προσερχόμενος στην εκδήλωση ανοικτής συζήτησης που διοργανώνει ο Οργανισμός «Οξυγόνο», στην Πανεπιστημιούπολη.
 


 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας