Κατηγορεί την Κυβέρνηση για περιφρόνηση του πορίσματος για τον Συνεργατισμό ο Νικόλας Παπαδόπουλος

Μεγαλύτερο πλήγμα για την αξιοπιστία της παρούσας κυβέρνησης και δυστυχώς μεγαλύτερο πλήγμα για τη δημοκρατία και τους θεσμούς αποτελεί η περιφρόνηση του πορίσματος και η μη ανάληψη ευθυνών,  σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, Νικόλα Παπαδόπουλο.

Σε δηλώσεις του στη Λεμεσό μετά το πέρας του 17ου ετήσιου μνημοσύνου του πρώην Πρόεδρου της Δημοκρατίας Σπύρου Κυπριανού,  ο κ. Παπαδόπουλος ζήτησε εκ νέου την παραίτηση του Υπουργού Οικονομικών. «Εμείς επαναλαμβάνουμε την δική μας απαίτηση για παραίτηση του Υπουργού Οικονομικών έτσι ώστε να προσπαθήσει η παρούσα κυβέρνηση να περισώσει μέρος της πληγείσας αξιοπιστίας της που δυστυχώς διαπιστώνουμε σήμερα».

«Έχουμε ενώπιον μας ένα πόρισμα για την κατάρρευση του Συνεργατισμού το οποίο είναι ξεκάθαρο. Επιρρίπτει και αποδίδει ευθύνες στην παρούσα κυβέρνηση και στη διοίκηση του Συνεργατισμού για την κατάρρευση της τράπεζας μετά το 2013", είπε ο κ. Παπαδόπουλος, για να προσθέσει ότι το "το πόρισμα αποτελεί πλήγμα για την αξιοπιστία της παρούσας κυβέρνησης και δυστυχώς αποτελεί μεγαλύτερο πλήγμα για την αξιοπιστία της κυβέρνησης η περιφρόνηση του πορίσματος και η μη ανάληψη ευθυνών και όχι μόνο όσον αφορά στην αξιοπιστία αλλά αποτελεί πλήγμα και για την ίδια τη δημοκρατία αλλά και τους θεσμούς».

Ο κ. Παπαδόπουλος είπε ότι η Κυβέρνηση δεν μπορεί να ζητά τη στήριξη της Βουλής όταν τίθενται τεράστια, όπως είπε, κενά σε ό,τι αφορά την αξιοπιστία της.

«Εμείς προειδοποιούμε την κυβέρνηση πως δεν μπορεί να ζητά τη στήριξη της Βουλής των Αντιπροσώπων όταν τίθενται τέτοια τεράστια κενά σε ό,τι αφορά την αξιοπιστία της ίδιας της κυβέρνησης και την προσπάθεια προώθησης πολιτικών που έχουν μεταξύ άλλων και τον εξορθολογισμός του τραπεζικού μας συστήματος».
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Πυροβολισμοί στα ΚΤΕΛ Κηφισού-Ένας τραυματίας
Χριστοδουλίδης: Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να επενδύει στην ενίσχυση του πολιτισμού
Τραγωδία στη Νότια Αφρική-Λεωφορείο με 46 άτομα έπεσε από γέφυρα, επέζησε μόνο ένα παιδί
Πράσινο φως για μαλλί άφρο και ράστα στους χώρους εργασίας ανάβει η Γαλλία
Απειλητικό μήνυμα Ισλαμικού Κράτους προς Δύση-«Να πλήξουμε τους σταυροφόρους στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ»
Προτεραιότητα η επανέναρξη συνομιλιών για λύση Κυπριακού, λένε οι ΥΠΑΜ Ελλάδας-Κύπρου
Κάθειρξη 19 ετών ζήτησε ο εισαγγελέας στη Γαλλία για τον «βιαστή του Tinder»-«Είναι επικίνδυνος, κατέστρεψε 17 ζωές»
Συνελήφθη στα κατεχόμενα άτομο για «παραβίαση ιδιωτικής ζωής»
Οι Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν επαναφέρουν τον δημόσιο λιθοβολισμό των γυναικών
Μεγαλώνει ο κύκλος των συλλήψεων για τις πλαστές άδειες οδήγησης αλλά και διαμονής στην ΚΔ