Σε συμμετοχή στο Εθνικό Συμβούλιο μέσω Ευρωεκλογών στοχεύει η ΔΗ.ΠΑ.

Την πεποίθηση του ότι η Δημοκρατική Παράταξη, όχι μόνο θα πετύχει τον πρώτο στόχο της που είναι η είσοδος στο Εθνικό Συμβούλιο, καταγράφοντας ποσοστό πάνω από 3,5% αλλά και πως μπορεί να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη των εκλογών, εξέφρασε μιλώντας ενώπιον της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του κόμματος ο Μάριος Καρογιάν.

Η δημοκρατική Παράταξη παρουσίασε σήμερα τους 6 Υποψήφιους της για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Cosmopolis, στον Κόρνο και οι  παρευρισκόμενοι, υποστηρικτές και μέλη της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, που επικύρωσαν το ψηφοδέλτιο της παράταξης, γνώρισαν και συνομίλησαν με τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές.

 
Οι 6 υποψήφιοι Ευρωβουλευτές είναι:

  1. Δημητρίου Ελευθέριος
  2. Ιακώβου Βάκης
  3. Ιωάννου Μιχάλης
  4. Λακκοτρύπης Γιάννος
  5. Κλεάνθους Μαρίνος
  6. Παπαδοπούλου Αντιγόνη

 
Στο δικό του χαιρετισμό, ο Πρόεδρος της Δημοκρατικής Παράταξης Μάριος Καρογιάν, αφού εξήρε την προσωπικότητα ενός εκάστου των υποψηφίων, έστειλε μήνυμα ενότητας και σύμπνοιας. Στόχος της παράταξης, τόνισε, να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στις Ευρωεκλογές αλλά και να εξασφαλίσει ένα αξιοπρεπές ποσοστό

«Μας έχει ανάγκη, υπογράμμισε, ο τόπος μας και κάλεσε όλους τους πολίτες να αγκαλιάσουν την νέα αρχή που έφερε η Δημοκρατική Παράταξη».
 «Ως μέρος αυτής της παράταξης, ως πρώτος μεταξύ ίσων, νιώθω περήφανος γιατί ξέρω ότι σε αυτήν την παράταξη συμμετέχουν και θα συμμετέχουν άνθρωπο με γνώσεις ικανότητες προσφορά».

Ο Μάριος Καρογιάν εξέφρασε την περηφάνια του διότι παρά τα προβλήματα το κόμμα κατάφερε να ολοκληρώσει μέσα στα χρονοδιαγράμματα που τέθηκαν τις διαδικασίες για καταρτισμό του ψηφοδελτίου ενώ δήλωσε ευτυχής γιατί, «σε αυτό το ψηφοδέλτιο συμμετέχουν έξι εκλεκτοί άνθρωποι. Συμμετέχουν άνθρωποι που έχουν μια διαδρομή και μια ιστορική πορεία που τους έχει καταξίωση στη συνείδηση του πολίτη».

«Το μεγάλο στοίχημα», πρόσθεσε ο Μάριος Καρογιάν είναι να υπηρετηθούν οι αρχές και οι αξίες μας.Πριν λίγες ημέρες θα σας έλεγα πως είμαστε νέο κόμμα νέο σχήμα και δεν μπορούμε να έχουμε πολλές φιλοδοξίες. Έχουν μεσολαβήσει πολλά πράγματα που θα φανούν και στην πορεία. Νιώθω χωρίς να αιθεροβατώ ότι με μεθοδική συστηματική δουλειά και  αγάπη σεβασμό εκτίμηση χέρι χέρι, η ΔΗΠΑ όχι μόνο θα εκπληρώσει τον βασικό της στόχο που είναι η είσοδος στο Εθνικό Συμβούλιο 3,5%, νιώθω όμως ότι η ΔΗΠΑ μπορεί να είναι  η ευχάριστη έκπληξη των Ευρωεκλογών».

 

Δειτε Επισης

Αποκάλυψη Politico-«Οι ΗΠΑ έστειλαν μυστικά στην Ουκρανία πυραύλους ATACMS μεγάλου βεληνεκούς»
Απαντήσεις για τους ομαδικούς τάφους στη Γάζα ζήτησε από Ισραήλ ο Λευκός Οίκος
Υποβάλλονται οι υποψηφιότητες για δημοτικές εκλογές και ΕΟΑ
ΗΠΑ για τον ανθρωπιστικό διάδρομο-«Σε ετοιμότητα τα σκάφη να ξεκινήσουν όταν δοθεί η εντολή»
Χειροπέδες σε 18χρονο που εντοπίστηκε ένα κιλό κάνναβης στην κατοχή του
«Όταν δεν υπάρχει ένα σύστημα που θα φοβάται ο πολίτης να διαπράξει ένα έγκλημα, γιατί να μην το κάνει;»
Πώς τοποθετούνται οι συνταξιούχοι για το πασχαλινό επίδομα-«Ούτε οι μισοί δεν θα το πάρουν»
Δημοσκόπηση IMR: Προβάδισμα Γιάννη Αρμεύτη στον Δήμο Λεμεσού
Δίνει μάχη με το χρόνο το ΥΠΑΝ για αντιμετώπιση της παραβατικότητας στα σχολεία-Οι δύο δράσεις στα σκαριά
Κάνει αρχή στο Βερολίνο, ανιχνεύει θέσεις και προθέσεις πριν επιστρέψει στην Κύπρο η Ολγκίν