Σάββατο 11 Ιουλ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Στο Προεδρικό ο Ρόιβεν Ρίβλιν-Επίσημη επίσκεψη του Ισραηλινού Προέδρου

  12/02/2019 10:57
Στο Προεδρικό ο Ρόιβεν Ρίβλιν-Επίσημη επίσκεψη του Ισραηλινού Προέδρου

Στο Προεδρικό ο Ρόιβεν Ρίβλιν-Επίσημη επίσκεψη του Ισραηλινού Προέδρου

  12/02/2019 10:57

Τον Πρόεδρο του Ισραήλ Ρόιβεν Ρίβλιν, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, υποδέχθηκε στο Προεδρικό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.
 
Κατά την επίσημη υποδοχή του από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη, ο κ. Ρίβλιν δέχθηκε τιμές από άγημα της Εθνικής Φρουράς. Ακολούθησε ανάκρουση των Εθνικών Ύμνων του Ισραήλ και της Κυπριακής Δημοκρατίας από την Φιλαρμονική της Αστυνομίας και κατάθεση στεφάνου στον ανδριάντα του Εθνάρχη Μακαρίου.
 
Παρών στην υποδοχή ήταν επίσης ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου και ο Επίτροπος Προεδρίας Φώτης Φωτίου, καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

«Είναι ξεχωριστή ευχαρίστηση να καλωσορίσω τον αγαπητό μου φίλο, τον Πρόεδρο του Ισραήλ @PresidentRuvi και την αντιπροσωπεία του στο Προεδρικό Μέγαρο.
 
Η επίσκεψή σας, κύριε Πρόεδρε, αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών μας», έγραψε στο twitter λίγο μετά την άφιξη του Ισραηλινού Προέδρου στο Προεδρικό, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης. 
 

 
Αυτή την ώρα ο Ισραηλινός Πρόεδρος έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στη συνέχεια θα ακολουθήσει σύσκεψη των αντιπροσωπειών και αμέσως μετά δηλώσεις στα ΜΜΕ.
 
Αργότερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραθέσει επίσημο γεύμα στον Πρόεδρο Ρίβλιν, στο οποίο θα παρακαθίσουν ο Πρόεδρος της Βουλής και η πολιτική ηγεσία. Ακολούθως ο Πρόεδρος Ρίβλιν θα επισκεφθεί το μνημείο κυπρο-ισραηλινής φιλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κυκλοφοριακό κομφούζιο λόγω της άφιξης του Ισραηλινού Προέδρου (pics)

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας