Κυριακή 21 Ιουλ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Στη Λευκωσία με επίκεντρο τα ενεργειακά ο Ισραηλινός Πρόεδρος

  12/02/2019 06:55
Στη Λευκωσία με επίκεντρο τα ενεργειακά ο Ισραηλινός Πρόεδρος

Στη Λευκωσία με επίκεντρο τα ενεργειακά ο Ισραηλινός Πρόεδρος

  12/02/2019 06:55
Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ Ρόιβεν Ρίβλιν. Η επίσκεψη, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Πρόδρομο Προδρόμου, εντάσσεται στο πλαίσιο των πολύ στενών σχέσεων των δύο χωρών και της συνεχούς προσπάθειας για την καλλιέργεια και την αναβάθμισή τους.
 
Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα πραγματοποιηθεί κατ’ ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας και του κ. Ριβλίν και σύσκεψη αντιπροσωπειών. Επίσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραθέσει επίσημο γεύμα στον Ισραηλινό ομόλογό του, παρουσία του Προέδρου της Βουλής και της πολιτικής ηγεσίας, ενώ ο κ. Ριβλίν θα επισκεφθεί και το μνημείο κυπρο-ισραηλινής φιλίας.
 
Στην ατζέντα των επαφών των δύο Προέδρων θα βρίσκεται η ενεργειακή συνεργασία και η σχέση των χωρών στον τομέα της ασφάλειας, καθώς και η περαιτέρω συνεργασία σε άλλους τομείς. Αναμένεται, επίσης, να συζητηθούν περιφερειακά ζητήματα, καθώς και το Κυπριακό.
 
Σημειώνεται ότι, ενόψει της επίσκεψης του Προέδρου του Ισραήλ, η Αστυνομία θα λάβει αυξημένα μέτρα ασφάλειας. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα υπάρξουν κατά διαστήματα ολιγόλεπτες αποκοπές δρόμων, τόσο στην επαρχία Λευκωσίας όσο και στην επαρχία Λάρνακας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Διμερείς σχέσεις, ενεργειακή συνεργασία και ασφάλεια στο επίκεντρο της συνάντησης Αναστασιάδη-Ρίβλιν
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας