Παρασκευή 24 Μαϊ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Κρύβεται ο εκπρόσωπος Τύπου κόμματος που λούφαρε από την εφεδρεία

  11/02/2019 07:01
Κρύβεται ο εκπρόσωπος Τύπου κόμματος που λούφαρε από την εφεδρεία

Κρύβεται ο εκπρόσωπος Τύπου κόμματος που λούφαρε από την εφεδρεία

  11/02/2019 07:01
Νέες φωτιές άναψε η χθεσινή ανάρτηση του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη στο twitter, στην οποία αποκάλυψε πως εκπρόσωπος Τύπου κοινοβουλευτικού κόμματος για τον οποίο έκανε λόγο στην Ειδική Έκθεση για την εφεδρεία της Εθνικής Φρουράς, δεν ήταν ο Δημήτρης Δημητρίου του ΔΗΣΥ, αλλά κάποιος άλλος.
 
Συγκεκριμένα σε σχόλιο του για το θέμα απάντησε πως τον Δημήτρη Δημητρίου δεν τον εντόπισαν καν. «Ο Δημητρίου δεν ήταν καν στα ευρήματα μας. Δεν θα επεκταθώ περαιτέρω για ευνόητους λόγους», έγραψε ο Γενικός Ελεγκτής και ήγειρε νέα ερωτήματα για το ποιος είναι τελικά ο εκπρόσωπος Τύπου.
 
 
Και κάπου εδώ δημιουργείται το ερώτημα ποιος είναι τελικά ο εκπρόσωπος Τύπου που δεν παρουσιάστηκε στην εφεδρεία μετά τις σπουδές του;
 
 
Πέραν από το ΔΗΣΥ, στο ΑΚΕΛ εκπρόσωπος Τύπου εδώ και καιρό είναι ο Στέφανος Στεφάνου, ο οποίος λόγο του βουλευτικού αξιώματος απαλλάσσεται νόμιμα από την υπηρεσία του στην εφεδρεία.
Το ίδιο ισχύει και για τον Παύλο Μυλωνά στο ΔΗΚΟ, ενώ στην ΕΔΕΚ εκπρόσωπος τύπου είναι γυναίκα η Μαρία Παναγιώτου και στην Αλληλεγγύη ο Ελλαδίτης Γιάννης Σελινόπουλος.
 
Στη Συμμαχία Πολιτών εκπρόσωπος Τύπου είναι ο Ανδρέας Αποστόλου ο οποίος από την πρώτη στιγμή με ανάρτηση του στο Facebook ξεκαθάρισε πως δεν αφορά τον ίδιο η αναφορά του Γενικού Ελεγκτή.
Το ίδιο έκανε χθες με ανάρτηση του και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΛΑΜ Γεάδης Γεάδη.
Με βάση αυτά τα δεδομένα το ποιος είναι τελικά ο εκπρόσωπος Τύπου που εννοούσε ο Γενικός Ελεγκτής, παραμένει δύσκολη εξίσωση για δυνατούς λύτες.
 
Πάντως δεν αποκλείεται ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, να φωτογραφίζει κάποιον που πλέον δεν εκτελεί καθήκοντα Εκπροσώπου Τύπου στο κόμμα του, αλλά εκτελούσε κατά τον χρόνο της έρευνας από την Υπηρεσία του.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας