Οι θέσεις Λιλλήκα για την υγεία το 2013, ο Σιζόπουλος και ο… Δρ. Σαμούτης

Δεν λέει να κοπάσει η αντιπαράθεση που ξέσπασε χθες μεταξύ του προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργου Λιλλήκα και του προέδρου της ΕΔΕΚ Μαρίνου Σιζόπουλου με φόντο το ΓΕΣΥ, με τη σύγκρουση μάλιστα να μετατοπίζεται στο 2013 και συγκεκριμένα στην πατρότητα των προεκλογικών προτάσεων του Γιώργου Λιλλήκα, όταν τότε ήταν υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
 
Χθες, μετά από συνάντηση του προέδρου της Συμμαχίας με τον υπουργό Υγείας Κωνσταντίνο Ιωάννου για τις εξελίξεις αναφορικά με την εφαρμογή του ΓΕΣΥ, ο Γιώργος Λιλλήκας κατονόμασε τον Μαρίνο Σιζόπουλο ως τον αρχηγό κοινοβουλευτικού κόμματος που πολεμά το ΓΕΣΥ.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κατονόμασε Σιζόπουλο ως τον πολιτικό αρχηγό που πολεμά το ΓΕΣΥ ο Λιλλήκας
 

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιλλήκας παρέπεμψε σε δηλώσεις του Μαρίνου Σιζόπουλου μετά το Συμβούλιο Αρχηγών, στο ραδιόφωνο του ΡΙΚ, όπου ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ προέβη στην παραδοχή πως αναγκάστηκε να υπερψηφίσει τους Νόμους του ΓΕΣΥ στη Βουλή, για να μην τον κατηγορήσουν ως πολέμιό του.
 
Ο Μαρίνος Σιζόπουλος απάντησε στον Γιώργο Λιλλήκα παραπέμποντας σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της ΕΔΕΚ με τις διαχρονικές θέσεις του κόμματος, ενώ κάλεσε τον Γιώργο Λιλλήκα να απαντήσει σε μια σειρά από ερωτήματα, με τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ, να υποστηρίζει πως ο ίδιος ετοίμασε το προεκλογικό του πρόγραμμα για τα θέματα της υγείας, συμπεριλαμβανομένου του ΓΕΣΥ, όταν ο Γιώργος Λιλλήκας ήταν υποψήφιος το 2013.
 
Η Συμμαχία Πολιτών, απάντησε χθες το βράδυ, καλώντας τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ να ανακαλέσει ο ίδιος τη δήλωση ότι αυτός έγραψε τις προεκλογικές θέσεις του κ. Λιλλήκα για τα θέματα Υγείας το 2013, γιατί είναι ανήθικο και αντιεπαγγελματικό να οικειοποιείται δουλειά άλλων συναδέλφων του. Αν δεν το πράξει θα επανέλθουμε...»
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Άγρια σύγκρουση Συμμαχίας-ΕΔΕΚ για το ΓΕΣΥ με φόντο τις προεκλογικές θέσεις Λιλλήκα το 2013
 
Ο Μαρίνος Σιζόπουλος επανήλθε σήμερα θέτοντας τα ίδια ερωτήματα στον πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών, επιμένοντας στη δήλωσή του ότι ο ίδιος ετοίμασε το προεκλογικό πρόγραμμα του Γιώργου Λιλλήκα.
 
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, το προεκλογικό πρόγραμμα του Γιώργου Λιλλήκα το 2013 ετοίμασε ο Δρ. Γιώργος Σαμούτης, Αναπληρωτής Καθηγητής Γενικής Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.
 
Μάλιστα στο youtube κυκλοφορεί και βίντεο με την παρουσίαση που ετοίμασε το 2013 ο Δρ. Γιώργος Σαμούτης κα η οποία παρουσιάζει συνοπτικά το προεκλογικό πρόγραμμα του Γιώργου Λιλλήκα για τον τομέα της υγείας.
 
Ο τίτλος του βίντεο είναι, «υψηλή ποιότητα υγείας για όλους. Περιδιάβαση στο όραμα μας για την υγεία.

Δειτε Επισης

Σπέρνει στην Ευρώπη για να θερίσει στο Κυπριακό ο Χριστοδουλίδης
Ισραηλινά ΜΜΕ: Μέσω Κύπρου μεταφέρθηκαν αμερικανικοί πύραυλοι από το Κατάρ στο Ισραήλ
Χ. Γεωργιάδης: Πρόωροι οι «πανηγυρισμοί» της Κυβέρνησης για το μεταναστευτικό
Ν. Παπαδόπουλος: Δεν είμαστε όλοι το ίδιο στο μεταναστευτικό
Ενέκρινε ψήφισμα για μεταναστευτικό η Βουλή-Ζητά-Ζητά να εντείνει τις ενέργειες της προς την ΕΕ η Κυβέρνηση
Δυο άμεσα μέτρα για τη μετανάστευση σε επίπεδο ΕΕ ζήτησε ο Στεφάνου
Επικρίνει τα μεγάλα κόμματα ο Κουλίας-«Το μεταναστευτικό πρόβλημα υπήρχε από το 2011»
Παρεμβάσεις Κυπρίων Βουλευτών σε συζήτηση Ολομέλειας ΚΣΣΕ για περιβάλλον
Α. Ατταλίδου: Να αντιμετωπίσουμε την μετανάστευση με δημιουργικό τρόπο
Σ. Ιωάννου: Οι προτάσεις που προωθήθηκαν για μεταναστευτικό ήταν του ΕΛΑΜ