Βρήκαν και τον τρίτο άντρα Συμμαχία και Οικολόγοι-Ψάχνουν για γυναίκες

Ένα βήμα πριν το κλείσιμο του ψηφοδελτίου τους βρίσκονται Συμμαχία Πολιτών και Οικολόγοι, αφού μετά την επικύρωση της μεταξύ τους συνεργασίας από τα κομματικά τους όργανα, στελέχη των δύο κομμάτων ξεκίνησαν από χθες Δευτέρα τις διεργασίες ενόψει των Ευρωεκλογών του Μαΐου.
 
Μεταξύ άλλων, στη χθεσινή συνάντηση αποφασίστηκε ότι οι έξι που θα αποτελέσουν τους υποψηφίους της μεταξύ τους συνεργασίας θα παρουσιαστούν στους πολίτες στις 24 Φεβρουαρίου. Μάλιστα θα πρόκειται για τρεις άντρες και τρεις γυναίκες με τους πρώτους να έχουν κλείσει ήδη τις θέσεις τους στο ψηφοδέλτιο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καθάρισαν ΑΚΕΛ, ΕΔΕΚ και ΔΗΚΟ, στην τελική ευθεία ο ΔΗΣΥ
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, οι τρεις άνδρες που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της Συμμαχίας-Οικολόγων θα είναι, ο Βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, ο Αντιπρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Ανδρέας Θεμιστοκλέους και ο πρώην Βουλευτής του ΑΚΕΛ στη Λάρνακα Δώρος Χριστοδουλίδης.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο τελευταίος αποχώρησε από το ΑΚΕΛ μετά από διαφωνία που είχε με την ηγεσία του κόμματος και αν και εντάχθηκε στη Συμμαχία Πολιτών παρέμενε για χρόνια στο παρασκήνιο.
 
Μετά τη σχετική απόφαση για τη συμμετοχή και του Δώρου Χριστοδουλίδη στο ψηφοδέλτιο, Συμμαχία και Οικολόγοι επικεντρώνουν τις προσπάθειες τους στην εξεύρεση των τριών γυναικών με αρκετά ονόματα πάντως να βρίσκονται στο τραπέζι.
 
Αυτό που τονίζεται πάντως, είναι πως πρωταρχικός στόχος της συνεργασίας είναι η δημιουργία, όσον το δυνατό πιο δυνατού ψηφοδελτίου και ως εκ τούτου δεν αποκλείεται οι γυναίκες που τελικά θα πλαισιώσουν τους τρεις άνδρες του ψηφοδελτίου να ανήκουν στον ευρύτερο χώρο του Ενδιάμεσου και όχι κατ΄ανάγκην να είναι στελέχη των δύο κομμάτων.
 
Πάντως οι τελικές αποφάσεις για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου αναμένεται να παρθούν εντός της εβδομάδας, ενώ οι επιτροπές οργανωτικού και επικοινωνίας που δημιουργήθηκαν για τον σκοπό της καλύτερης συνεργασίας μεταξύ των δύο κομμάτων θα συνεχίσουν τις συναντήσεις τους.

Δειτε Επισης

Τέθηκε σε λειτουργία η υπηρεσία «Τι ψηφίζω»-Όλες οι λεπτομέρειες
ΒΙΝΤΕΟ: Από το καλοκαίρι στο χειμώνα-Άνοιξαν οι κρουνοί του ουρανού στη Λευκωσία
Υπ. Εργασίας: Εργαζόμαστε για καλύτερη ρύθμιση εργασιακών σχέσεων
Επιβεβαίωση της βρετανικής θέσης ως προς τις απευθείας πτήσεις για Τύμπου
Νέα βίντεο από την έφοδο της Αστυνομίας στο πανεπιστήμιο στις ΗΠΑ-Ο απολογισμός των ζημιών
Πολιτική κρίση στη Γεωργία μετά την άγρια καταστολή της διαδήλωσης κατά του «ρωσικού νόμου»
Επανέλαβε στήριξη της ΕΕ για λύση του Κυπριακού η Φον ντερ Λάιεν-«Έχετε γίνει ευρωπαϊκό επίκεντρο»
Μάχη για τη ζωή δίνει 26χρονος μοτοσικλετιστής-Συγκρούστηκε με όχημα
Προκαλούν τα κατεχόμενα-«Αδικία και ιστορικό λάθος η ένταξη Κύπρου στην ΕΕ»
«Η Κύπρος σταθερός συνεργάτης και εταίρος της ΕΕ»-Το μήνυμα ΥΠΕΞ για την ένταξη Κύπρου στην Ένωση