Βάφτισαν πρόεδρο του ΕΛΑΜ τον αστυνομικό του Λιλλήκα και φαντάστηκαν συνάντηση για τις Ευρωεκλογές

Ανυπόστατο είναι το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε από ιστοσελίδα (όχι τον REPORTER), σήμερα το απόγευμα και ήθελε τον Πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργο Λιλληκα και τον Πρόεδρο του ΕΛΑΜ Χρίστο Χρίστου να έχουν συνάντηση σε εστιατόριο της Λευκωσίας, ενδεχομένως, σύμφωνα με το δημοσίευμα για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.
 
Μάλιστα το σχετικό δημοσίευμα συνοδευόταν και από φωτογραφία στην οποία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα που δημοσίευσε το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Λιλλήκας βρισκόταν με τον Χρίστο Χρίστου.
 
Ωστόσο όπως εγκύρως πληροφορείται ο REPORTER, το άτομο που απεικονίζεται με τον πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών στη συγκεκριμένη φωτογραφία, δεν είναι ο πρόεδρος του ΕΛΑΜ αλλά ο αστυνομικός του Γιώργου Λιλλήκα.
 
Πηγές από τη Συμμαχία Πολιτών ξεκαθάρισαν στον REPORTER πως καμία συνάντηση δεν υπήρξε μεταξύ του προέδρου του κόμματος με τον πρόεδρο του ΕΛΑΜ και ούτε τέθηκε ποτέ αλλά ούτε και τίθεται οποιοδήποτε θέμα συνεργασίας τους στην προσεχή εκλογική αναμέτρηση.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αναμένεται μάλιστα να υπάρξει έντονη αντίδραση από τη Συμμαχία Πολιτών, μη αποκλειομένης και της καταγγελίας στην Αστυνομία σε βάρος της ιστοσελίδας που δημοσίευσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία.
Η ανακοίνωση της Συμμαχίας Πολιτών
 
Λίγο αργότερα η Συμμαχία Πολιτών εξέδωσε καυστική ανακοίνωση για την ιστοσελίδα που δημοσίευσε τη φωτογραφία και το ρεπορτάζ, η οποία ακολουθεί αυτούσια, χωρίς σε καμία περίπτωση οι οποιοδήποτε χαρακτηρισμοί και προθέσεις αποδίδονται από τη Συμμαχία Πολιτών στην εν λόγω ιστοσελίδα να υιοθετούνται από τον REPORTER.
 
Αυτούσια η ανακοίνωση της Συμμαχία Πολιτών
 
«Το Sigmalive δυστυχώς καθοδηγείται από άτομα που το μετατρέπουν σε κίτρινη φυλλάδα με μοναδικό γνώμονα την προβοκάτσια προς εξυπηρέτηση κομματικών και πολιτικών συμφερόντων κάποιων εκ των διευθυντών του ΔΙΑ.
 
Το αποψινό push για  διεργασίες Ευρωεκλογών Συμμαχίας Πολιτών  με  ΕΛΑΜ όζει από ψεύδη. Έφτασαν στο σημείο να βάζουν μια  φωτογραφία του Προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών με τον αστυνομικό του  για να παραπλανήσουν με τον χείριστο τρόπο τους αναγνώστες τους.
 
Ντροπή για τη δημοσιογραφία ο τρόπος που χειρίζονται την ιστοσελίδα.
 
Ως Συμμαχία Πολιτών θα προβούμε σε επίσημη καταγγελία στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, στην Ένωση Συντακτών και στο ηλεκτρονικό έγκλημα.
 
Αναμένουμε ότι θα στείλουν με push και τη δική μας ανακοίνωση.»
 
Διάψευση και από το ΕΛΑΜ
 
Χαρακτηρίζοντάς το ανυπόστατο και το ΕΛΑΜ διέψευσε το εν λόγω δημοσίευμα ,υπογραμμίζοντας παράλληλα πως το κόμμα θα κατέλθει αυτόνομα στις Ευρωεκλογές.
 
Αυτούσια η ανακοίνωση του ΕΛΑΜ
 
Διαψεύδουμε το ανυπόστατο δημοσίευμα της ιστοσελίδας Sigmalive, που παρουσιάζει ψευδώς τον Πρόεδρο του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ.), Χρίστο Χρίστου, να έχει συνάντηση με τον Γιώργο Λιλλήκα, φτάνοντας μάλιστα στο προκλητικό σημείο να διερωτάται αν η δήθεν συνάντηση είχε θέμα τις ερχόμενες εκλογές.
 
Ξεκαθαρίζουμε ότι ουδέν αναληθέστερο αυτού.
 
Όμως, επειδή κάποιοι εξ όσων φαίνεται αγωνιούν για τα επόμενα βήματα του Κινήματός μας, τους ενημερώνουμε ότι το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), εν αντιθέσει με κάποιους άλλους, δεν είναι ευκαιριακό παραμάγαζο υπόγειων συνδιαλλαγών, ως εκ τούτου θα κατέλθει αυτόνομα στις Ευρωεκλογές. Όπως ξεκινήσαμε, έτσι συνεχίζουμε, χωρίς συμβιβασμούς, πιστοί στις αρχές, τις αξίες και τις θέσεις μας. Εκ γενετής αυτόνομοι, δια ζωής μαχόμενοι...

Δειτε Επισης

Γυρίζουν τον χρόνο στην εποχή Αλέξη οι έρευνες για την ενέδρα-Στο κάδρο δύο Επαρχίες, είχαν πληροφορίες οι Αρχές
Διερευνά τα παράπονα καταναλωτών για υψηλούς λογαριασμούς υδατοπρομήθειας ο Δήμος Πάφου
Το σκανδαλοθηρικό National Enquirer είχε συμφωνία με τον Τραμπ για να «θάβει» ρεπορτάζ εναντίον του
Αποζημίωση 139 εκατ. για την ανεπαρκή έρευνα του FBI κατά του Λάρι Νάσαρ θα λάβουν τα θύματά του
Θλίψη για την απώλεια της Ελένης Νικήτα εκφράζει το Υφυπουργείο Πολιτισμού
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι που στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα σε Λευκωσία
Η αφρικανική σκόνη «κατάπιε» την Ελλάδα-Πορτοκαλί ουρανός, απόκοσμες εικόνες
Στεφάνου: Οι Τοπικές Αρχές να αξιοποιηθούν ως πεδίο αγώνα
Αυτό το αεροδρόμιο μόλις πήρε το «στέμμα» από τη Σιγκαπούρη-Είναι πλέον το καλύτερο στον κόσμο
Xριστοδουλίδης: Oι μνήμες και οι σκέψεις όσων έζησαν τα τραγικά γεγονότα είναι πιο έντονες και επιτακτικές