Μέσα και ο Μουσιούττας, έμεινε ο Παφίτης για να κλείσει το ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ

Μετά τον Κώστα Μαυρίδη, την Ελένη Θεοχάρους, την Κατερίνα Χριστοφίδου και τον Ζαχαρία Κουλία και ο Μαρίνος Μουσιούττας κλείδωσε τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ.
 
Ο Μαρίνος Μουσιούττας σε γραπτή του δήλωση αναλύει τους λόγους που τον οδήγησαν να πει ναι στη συμμετοχή στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.
 
Όπως έγραψε και παλαιότερα ο REPORTER αυτό που απομένει για να κλείσει το ευρωψηφοδέλτιο του Δημοκρατικού Κόμματος το οποίο συνεργάζεται με την Αλληλεγγύη, είναι να βρεθεί ένα πρόσωπο με ισχυρά ερείσματα στην επαρχία Πάφου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Γυρεύουν υποψήφιο με ισχυρά ερείσματα στην Πάφο στο ΔΗΚΟ
 
 
Αυτούσια η Γραπτή Δήλωση του Μαρίνου Μουσιούτα
 
Με πλήρη σεβασμό και εκτίμηση προς όλα τα στελέχη, τα μέλη αλλά και το σύνολο του υπερήφανου κόσμου του Δημοκρατικού Κόμματος, ενημέρωσα  σήμερα  τον πρόεδρο του κόμματος,  για την απόφαση μου  όπως κατέλθω στο ψηφοδέλτιο του ΔΗ. ΚΟ. στις  επικείμενες Ευρωεκλογές του 2019.
 
Η Ιστορία του Δημοκρατικού Κόμματος είναι άρρηκτα συνδεμένη με την σύγχρονη πορεία του τόπου μας  μέσα στη  μεγάλη Ευρωπαϊκή οικογένεια. Ας μην ξεχνάμε πως ο Σπύρος Κυπριανού έθεσε τις βάσεις και ο Τάσσος Παπαδόπουλος σφράγισε και υλοποίησε  την ένταξη μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Από τα πρώτα μου βήματα στον πολιτικό και κομματικό στίβο,  έμαθα να υπηρετώ το κόμμα μου από κάθε μάχιμη θέση.  Στρατιώτης και συνοδοιπόρος μαζί με όλους τους συναγωνιστές στη πρώτη γραμμή.
 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του κόμματος Νικόλα Παπαδόπουλο για την άκρως τιμητική πρόταση να δώσω τη μάχη των Ευρωεκλογών του 2019, μέσα από το ψηφοδέλτιο του κόμματος μας.
 
Μαζί με τον υπερήφανο κόσμο του Δημοκρατικού Κόμματος θα δώσουμε και αυτή την εκλογική  μάχη , και μαζί θα οδηγήσουμε το κόμμα μας μπροστά.
Η Κύπρος χρειάζεται ένα δυνατό ΔΗΚΟ στην Ευρώπη και όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το Δημοκρατικό Κόμμα ακόμη πιο δυνατό.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Ανησυχία της Κυβέρνησης για τη νέα εγκληματική ενέργεια-«Αξιολογούμε διαρκώς τα μέτρα»
Ηχηρά ονόματα στους προτείνοντες και υποστηρίζοντες των υποψηφίων-Στηρίζει Γεάδη και Πελεκάνο η Παρισινού
63 υποψηφιότητες για τις έξι θέσεις Ευρωβουλευτών-Αρχίζει η ετοιμασία του ψηφοδελτίου
Ξεκινά επίσημα η προεκλογική κούρσα-Κατατίθενται οι υποψηφιότητες των Ευρωεκλογών
Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι που στηρίζει το Κόμμα για τα Ζώα σε Λευκωσία
Στεφάνου: Οι Τοπικές Αρχές να αξιοποιηθούν ως πεδίο αγώνα
Xριστοδουλίδης: Oι μνήμες και οι σκέψεις όσων έζησαν τα τραγικά γεγονότα είναι πιο έντονες και επιτακτικές
Μ. Ραουνά: Εργαζόμαστε για μια επιτυχή Προεδρία ΕΕ με θετικό αποτύπωμα
Η επέτειος του σχέδιο Ανάν και οι διαφορετικές προσεγγίσεις στα κατεχόμενα
Συνδρομή για βοήθεια προς Λίβανο, επανεξέταση κατάστασης Συρίας ζητά από ομολόγους της η ΠτΒ