Παρασκευή 26 Απρ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Υποβάλλει στο Υπουργικό όλα τα στοιχεία που έχει για Νίκολσον ο υπουργός Υγείας

  10/01/2019 17:57
Υποβάλλει στο Υπουργικό όλα τα στοιχεία που έχει για Νίκολσον ο υπουργός Υγείας

Υποβάλλει στο Υπουργικό όλα τα στοιχεία που έχει για Νίκολσον ο υπουργός Υγείας

  10/01/2019 17:57
Την πρόθεσή του να υποβάλει στο Υπουργικό Συμβούλιο όλα τα στοιχεία που έχει στην κατοχή του σε σχέση με τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας(ΟΚΥπΥ) Σερ Ντέιβιντ Νίκολσον, εκφράζει σε γραπτή δήλωση που εξέδωσε το απόγευμα ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου.
 
Ο κ. Ιωάννου ξεκαθαρίζει ταυτόχρονα πως μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την εξέταση από το Υπουργικό Συμβούλιο των σχετικών στοιχείων, και πέραν από την παρούσα δήλωση, δεν θα προβεί σε οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση επί του θέματος.
 
Διαβάστε αυτούσια τη γραπτή δήλωση του υπουργού Υγείας:
 
«Αναφορικά με τη δημοσιοποίηση σήμερα επιστολής του Γενικού Ελεγκτή προς τον Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, καθώς και της απαντητικής επιστολής από πλευράς της Γενικής Εισαγγελίας της Δημοκρατίας προς τον Γενικό Ελεγκτή, με τίτλο «Θέματα σχετικά με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Διευθυντή του Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ)», και σε συνέχεια σημερινών δηλώσεων του Γενικού Ελεγκτή, επιθυμώ να δηλώσω τα ακόλουθα:
 
Παρόλο που η επιστολή του Γενικού Ελεγκτή απευθύνεται στον Γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου, προτίθεμαι να υποβάλω ενώπιον του Υπουργικού Συμβουλίου όλα τα στοιχεία που έχω στην κατοχή μου σε σχέση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΥπΥ.
 
Μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας και την εξέταση από το Υπουργικό Συμβούλιο των σχετικών στοιχείων, και πέραν από την παρούσα δήλωση, δεν θα προβώ σε οποιαδήποτε δημόσια τοποθέτηση επί του θέματος».
 
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας