Ούτε και σήμερα κατέληξε για Ευρωεκλογές η Αλληλεγγύη-Ζητά διευκρινίσεις το Ε.Γ.

Ούτε και σήμερα κατέληξε σε απόφαση όσον αφορά την κάθοδο του κόμματος στις Ευρωεκλογές του προσεχούς Μαϊου το Κίνημα Αλληλεγγύη. 

Το Εκτελεστικό Γραφείο της Αλληλεγγύης συνήλθε το απόγευμα σε συνεδρία στη Λάρνακα, κατά την οποία ενημερώθηκε από την Πρόεδρο Ελένη Θεοχάρους αναφορικά με τις διαβουλεύσεις που πραγματοποιεί με άλλες πολιτικές δυνάμεις του ενδιάμεσου χώρου με στόχο την κατάληξη σε συνεργασία. 

Όπως είναι γνωστό, η Ελένη Θεοχάρους συζήτησε και συζητά με το ΔΗΚΟ το ενδεχόμενο συμπερίληψης της στο ψηφοδέλτιο του κόμματος, ενώ την ίδια ώρα σε διαβούλευση βρίσκεται και με τον Μαρίνο Σιζόπουλο εξετάζοντας την πιθανότητα συνεργασίας της Αλληλεγγύης με την ΕΔΕΚ. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Ελένη Θεοχάρους είχε επίσημη συνάντηση με τον Νικόλα Παπαδόπουλο, ενώ συναντήθηκε και με τον Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ένα τρίτο σενάριο που προκρίνεται από μερίδα στελεχών της Αλληλεγγύης είναι η σύναψη συνεργασίας με ΕΔΕΚ, βάζοντας ωστόσο στην εξίσωση τόσο και τη Συμμαχία Πολιτών του Γιώργου Λιλλήκα, όσο και το Κίνημα Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών. 

Ωστόσο το ενδεχόμενο διαμόρφωσης μιας συνεργασίας στην οποία πυλώνες θα είναι τόσο η ΕΔΕΚ, όσο και η Συμμαχία χαρακτηρίζεται και είναι απίθανο, μιας και οι σοσιαλιστές έχουν από την αρχή κλείσει την πόρτα στη Συμμαχία.

Στη σημερινή του συνεδρία το Εκτελεστικό Γραφείο της Αλληλεγγύης εξουσιοδότησε την Ελένη Θεοχάρους, να διευκρινίσει ορισμένα ζητήματα που εκκρεμούν προ της διαμόρφωσης της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που καταστατικά πρέπει να υποβληθεί ενώπιον της Πολιτικής Επιτροπής για σκοπούς λήψης τελικής απόφασης.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το Κίνημα Αλληλεγγύη η οποία ακολουθεί αυτούσια 

Το Εκτελεστικό Γραφείο του Κινήματος Αλληλεγγύη συνήλθε σήμερα το απόγευμα στη Λάρνακα με αντικείμενο τις επικείμενες ευρωεκλογές.

Το Εκτελεστικό Γραφείο ενημερώθηκε από την Πρόεδρο του Κινήματος, Ελένη Θεοχάρους για τις τελευταίες εξελίξεις στις μέχρι σήμερα διαβουλεύσεις με τις πολιτικές δυνάμεις του πατριωτικού ενδιάμεσου χώρου.

Το Εκτελεστικό Γραφείο εξουσιοδότησε την Πρόεδρο να διευκρινίσει ορισμένα ζητήματα που εκκρεμούν προ της διαμόρφωσης της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που καταστατικά πρέπει να υποβληθεί ενώπιον της Πολιτικής Επιτροπής για σκοπούς λήψης τελικής απόφασης.

Δειτε Επισης

Νεκρός 79χρονος σε δυστήχημα-Προσπαθούσε να ακινητοποιήσει το τρακτέρ του
Παράνομη επίσκεψη στο Βαρώσι έκαναν βουλευτές από Τουρκία και Αζερμπαϊτζάν
Δυναμική διαδικασία χαρακτηρίζει τα ελληνοτουρκικά ο Φιντάν μετά τις επαφές Ερντογάν-Μητσοτάκη
Μπορούμε να φέρουμε εις πέρας το «τιτάνιο έργο», δηλώνει ο Γιάννης Τσουλόφτας
Κατηγορεί την Ολγκίν ότι προσπάθησε να «παρασύρει» σε συνομιλίες ο Τατάρ-«Δεν υπάρχει κοινό έδαφος»
Αισιοδοξία Καρογιάν ότι η ΔΗΠΑ-Συνεργασία θα πετύχει ποσοστό 7,5%+ και θα εκλέξει Ευρωβουλευτή
Στήριξη Ουκρανίας και Ένωση Κεφαλαιαγορών συζήτησε στις Βρυξέλλες ο Κεραυνός
Την τελική έγκριση των 27 έλαβε το νέο πλαίσιο της ΕΕ για τη μετανάστευση
Επιμένει στο δεδικασμένο η πλευρά των μοναχών-«Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Ησαΐα»
Για τις προσπάθειες οικοδόμησης ειρήνης στην Κύπρο ενημέρωσε ο Στιούαρτ τον Φασίνο