Συνάντηση Άντρου με τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο στη Νέα Υόρκη


 
Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού κατά την επίσκεψη του στην Νέα Υόρκη πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο, τον οποίο ενημέρωσε  για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Με το τέλος της συνάντησης ο ΓΓ του ΑΚΕΛ δήλωσε: «Θεωρήσαμε υποχρέωσή μας, όντας εδώ στη Νέα Υόρκη, να επισκεφθούμε τον σεβασμιότατο, να του μεταφέρουμε τις ευχαριστίες μας για τον αγώνα που δίνει με τον δικό του τρόπο σε ότι αφορά τις προσπάθειες απελευθέρωσης και επανένωσης της Κύπρου. Και να του ευχηθούμε τα καλύτερα, πάνω απ’ όλα υγεία. Για μια ακόμη φορά τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα».
 
Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά είχαμε την συνάντηση με τον αξιότιμο κ. Κυπριανού, τον ΓΓ του ΑΚΕΛ και όπως ήταν φυσικό, το θέμα ήταν, είναι και θα είναι μέχρι λύσεως, η Κύπρος. Είχαμε μία πάρα πολύ ωραία συζήτηση και όπως είναι φυσικό, βλέπει κανείς τις πλευρές του θέματος και τις δυνατότητες λύσεως. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μέχρις ότου υπάρχει η δικαία λύση. Πιστεύουμε ότι ο Θεός είναι μαζί μας και η δοκιμασία κάποτε θα έχει τέλος. Αγωνιζόμεθα να γίνει στις μέρες μας κι όχι αργότερα».
 
Ο Γενικός Γραμματέας της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Άντρος Κυπριανού βρίσκεται στη Νέα Υόρκη για επαφές και συναντήσεις με τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, με τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας καθώς και με την κυπριακή παροικία. Τον Γενικό Γραμματέα του ΑΚΕΛ, συνοδεύουν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΑΚΕΛ-Αριστερά Νέες Δυνάμεις και μέλος του Πολιτικού Γραφείου Γιώργος Λουκαΐδης, ο Επικεφαλής του Γραφείου Κυπριακού και μέλος του Πολιτικού Γραφείου Τουμάζος Τσιελεπής και η Διευθύντρια του Γραφείου του ΓΓ και μέλος της Κ.Ε. Μαρίνα Σάββα.
 
Σήμερα Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018 η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ θα έχει συναντήσεις με τον Αναπληρωτή Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Κίνας στον ΟΗΕ, την Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Ελλάδας στον ΟΗΕ, τον Πρώτο Αναπληρωτή Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Ρωσίας στον ΟΗΕ και την Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπο  της Γαλλίας στον ΟΗΕ.
 
Πηγή ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Κομματική υποστήριξη για τον «Ζανέττο»-Πήρε «ψήφο» από τους Οικολόγους για τον Δήμο Λευκωσίας
Πρόεδρος: Ενδεχομένως προ της 1ης Μαΐου να είναι έτοιμο το λιμάνι στη Γάζα
Οριζόντια αλλά και στοχευμένα μέτρα προανήγγειλε ο ΠτΔ πριν το Υπουργικό-Αιχμές στην αντιπολίτευση
Ανοιχτά και το Σάββατο τα Επαρχιακά Γραφεία για εγγραφές στους εκλογικούς καταλόγους
Συνέρχεται εκτάκτως το Υπουργικό-Εξετάζει μέτρα κατά της ακρίβειας, εκτός συζήτησης η μείωση φόρου στα καύσιμα
Η επίσκεψη Κουτσούμπα στην Κύπρο, οι διαφορές ΚΚΕ-ΑΚΕΛ και η δράση της Κουμμουνιστικής Πρωτοβουλίας
Μεταφορά φυσικού αερίου στην Ευρώπη μέσω Τουρκίας ζητά ο «υπεξ»
Επιδίωξη της Κυβέρνησης είναι η συνολική διευθέτηση του Κυπριακού
Επανεξελέγη Πρόεδρος της APPG για την Κύπρο η Κάρολαϊν Νόουκς
Ίδρυση Γραφείου διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στην Κύπρο στηρίζει η ΕΕ