Τρίτη 26 Μαρ, 2019 | Επικοινωνία
trans gif

Α.Νεοφύτου: Η Ευρώπη είναι η ασφάλεια και το μέλλον μας

  08/11/2018 16:26
Α.Νεοφύτου: Η Ευρώπη είναι η ασφάλεια και το μέλλον μας

Α.Νεοφύτου: Η Ευρώπη είναι η ασφάλεια και το μέλλον μας

  08/11/2018 16:26
Τη βεβαιότητα πως με τον Μάνφρεντ Βέμπερ ως Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το μέλλον της Ευρώπης θα είναι ακόμα πιο αισιόδοξο, και ακόμα πιο λαμπρό εξέφρασε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μετά το πέρας του συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) στο Ελσίνκι, που εξέλεξε τον Βέμπερ ως υποψήφιο του κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν.

"Μετά  τη χθεσινή μέρα, με το ισχυρότερο ψήφισμα που πήραμε ποτέ σε συνέδριο του ΕΛΚ, σήμερα εκλέχθηκε ο υποψήφιος του ΕΛΚ για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο φίλος Μάνφρεντ Βέμπερ. Ο άνθρωπος που εμείς πιστέψαμε, ένας πραγματικός Ευρωπαίος, με όραμα για την Ευρώπη", σημείωσε ο κ. Νεοφύτου.

"Είμαστε σίγουροι πως με τον Βέμπερ Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το μέλλον της Ευρώπης θα είναι ακόμα πιο αισιόδοξο, ακόμα πιο λαμπρό. Εμείς, στον Δημοκρατικό Συναγερμό, νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά γιατί είμαστε το πρώτο κόμμα στην ευρωπαϊκή οικογένεια που στηρίξαμε την υποψηφιότητα του φίλου Βέμπερ", σημείωσε ο κ. Νεοφύτου.

"Η Κύπρος είναι και θα παραμείνει για πάντα η πατρίδα μας. Η Ευρώπη είναι η ασφάλεια μας, είναι το μέλλον μας, είναι το μέλλον των παιδιών μας”, κατέληξε. 
 
Πηγή:ΚΥΠΕ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας