Προσφέρει μαύρες μπλούζες σε Σιζόπουλο, Λιλλήκα, Θεοχάρους, Περδίκη το ΕΛΑΜ

Τις τελευταίες μέρες διαβάζοντας ανακοινώσεις των κομμάτων του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, που έμεινε ορφανός από την κηδεμονία του ΔΗΚΟ, γίναμε μάρτυρες πρωτοφανών αλλαγών, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΕΛΑΜ, προσθέτοντας πως είδαν "να κλέβουν προτάσεις του ΕΛΑΜ, να δίνουν συγχαρητήρια στον μέχρι πρότινος «ακροδεξιό» – «εθνικιστή» ΥΠΕΣ της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι, να αιτούνται το κλείσιμο των οδοφραγμάτων ακόμα άτομα που ήταν Υπουργοί κατά την διάνοιξη τους, να τάσσονται κατά της ομοσπονδίας, να ζητούν λήψη μέτρων μεταναστευτικής πολιτικής και άλλα πολλά".

Η χθεσινή τους αναφορά σε «Πατριωτικό Κοινωνικό Χώρο», συνεχίζει στην ανακοίνωσή του το ΕΛΑΜ, "που παραπέμπει ευθέως στο ίδιο το όνομα του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, αποτελεί την επιβεβαίωση ότι προχωρούν ακάθεκτοι στην πλήρη ΕΛΑΜοποιήση τους".

"Αφού όλοι αυτοί υιοθετούν τις θέσεις και τις απόψεις των πάλαι ποτέ «ακραίων», οφείλουμε ως Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) να καλωσορίσουμε στις τάξεις μας, ως απλούς υποστηρικτές, τον Μαρίνο Σιζόπουλο, τον Γιώργο Λιλλήκα, την Ελένη Θεοχάρους και τον Γιώργο Περδίκη, των οποίων τα κόμματα εξ όσων φαίνεται δεν έχουν πλέον λόγο ύπαρξης", σημειώνεται στην ανακοίνωση.

"Τους ευχαριστούμε για την προτίμηση και τους ενημερώνουμε ότι, αν θέλουν μαύρες μπλούζες διαθέτουμε επαρκείς ποσότητες στα μεγέθη τους", σημειώνει το ΕΛΑΜ.

Δειτε Επισης

Πέρασαν από την Ολομέλεια οι νέοι κανονισμοί των Δημοτικών-Ικανοποίηση ΥΠΑΝ, όσα αλλάζουν
Οι ΗΠΑ κατηγορούν την Κίνα για υποστήριξη της Ρωσίας στον πόλεμο κατά της Ουκρανίας-«Παρέχετε όπλα, δεν είστε ουδέτεροι»
Άκυρο Βουλής για αποσπάσεις δημοσίων υπαλλήλων και αορίστου χρόνου-«Γάγγραινα και βόλεμα ημετέρων»
Πράσινο Βουλής για χρονική παράταση χρηματοδότησης ελλειμμάτων ΟΚΥπΥ
Ανατροπή στο Ανώτατο της Ν. Υόρκης-Ακύρωσε την καταδίκη του Χάρβεϊ Γουάινστιν γιατί «δεν είχε δίκαιη δίκη»
Αιχμές στην Επ. Εσωτερικών για έλλειψη διαβούλευσης στα ν/σ Περί Αλλοδαπών και Μετανάστευσης
Οι αγωνιστές ΕΟΚΑ 1955-1959 καταγγέλλουν το Υφ. Πολιτισμού για «θέμα γλώσσας» στη Μπιενάλε
Στις 3232 οι υποψηφιότητες για τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης-Δείτε αναλυτικά ανά δήμο και επαρχία
Θλίψη Υφ. Πολιτισμού για τον θάνατο του Πέτρου Στυλιανού
Χάος στα αεροδρόμια της Βρετανίας, εξαιτίας τεχνικού προβλήματος-Ατελείωτες ουρές