Κυριακή 20 Σεπ, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ενοχλημένο το ΑΚΕΛ από τις υπερπτήσεις ελληνικών μαχητικών στην παρέλαση

  02/10/2018 13:14
Ενοχλημένο το ΑΚΕΛ από τις υπερπτήσεις ελληνικών μαχητικών στην παρέλαση

Ενοχλημένο το ΑΚΕΛ από τις υπερπτήσεις ελληνικών μαχητικών στην παρέλαση

  02/10/2018 13:14
Φωτιές άναψε η αναφορά του Προέδρου Αναστασιάδη σε "εμφύλιο σπαραγμό" στο διάγγελμά του για την επέτειο της Ανεξαρτησίας, με το ΑΚΕΛ να βγαίνει διά του εκπροσώπου τύπου του, Στέφανου Στεφάνου, και να λέει, πως η συγκεκριμένη αναφορά είναι "απαράδεκτη και καταδικαστέα", αφού "εξισώνει τους παράνομους δολοφόνους της ΕΟΚΑ Β’ με τους υπερασπιστές της νομιμότητας και της δημοκρατίας, τους οποίους και προσβάλλει με το χειρότερο τρόπο".

Σύμφωνα με τη δήλωση Στεφάνου, "με την αναφορά περί «εμφύλιου σπαραγμού», τα περί φόρου τιμής σε όσους υπερασπίστηκαν την Κυπριακή Δημοκρατία, τη νομιμότητα και τη δημοκρατία, που είπε ο Πρόεδρος ακυρώνονται και καταντούν άνευ περιεχομένου".

Συμφωνούμε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι μόνο η δημιουργία ενός πραγματικά ανεξάρτητου κράτους θα απαλλάξει εμάς και τους Τουρκοκύπριους από όσα τραγικά βιώνουμε, είπε ο κ. Στεφάνου, διερωτώμενος ωστόσο, "ποια μηνύματα θέλαμε να εκπέμψουμε με τις υπερπτήσεις των ελληνικών αεροσκαφών προς την τουρκοκυπριακή κοινότητα, αλλά και προς τη διεθνή κοινότητα στην πολύ κρίσιμη καμπή που βρισκόμαστε σε σχέση με την προοπτική των διαπραγματεύσεων και της λύσης του κυπριακού;".

"Θεωρεί ο Πρόεδρος και η κυβέρνηση ότι τα μηνύματα που εκπέμπουμε τούτες τις κρίσιμες ώρες είναι τα ορθά; Εκτός κι αν ούτε και φέτος είχε γνώση ο Πρόεδρος για τις υπερπτήσεις των ελληνικών αεροσκαφών, όπως πέρσι δημόσια είχε παραδεχθεί", είπε.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας