Συμπλήρωσε την ηγετική του πυραμίδα με τις επαρχιακές συνεδρίες Κερύνειας και Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ

Ο ΔΗΣΥ σταδιακά συμπληρώνει τη νέα ηγετική ομάδα, πέραν από το κέντρο, και στις επαρχίες, και θα είμαστε πανέτοιμοι με νέα διάταξη, με όρεξη να συνεχίσουμε να προσφέρουμε για τον τόπο, δήλωσε ο Πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου, σε δήλωση στο περιθώριο των επαρχιακών συνεδρίων της Κερύνειας και της Λευκωσίας, που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο στη Λευκωσία.
 
Χαιρετίζοντας τα συνέδρια, ο κ. Νεοφύτου, είπε ότι στον ΔΗΣΥ δεν περισσεύει κανένας, προσθέτοντας ότι όλοι πρέπει να έχουν ρόλο και λόγο για να ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο η παράταξη και ο τόπος  να οδηγηθεί μπροστά.
 
Ανέφερε ότι ο ΔΗΣΥ στηρίζεται σε γερά θεμέλια, που είναι οι κληριδικές αρχές και αξίες, επισημαίνοντας ταυτόχρονα ότι το κόμμα χρειάζεται εκσυγχρονισμό και ανανέωση ιδεών, δομών και οράματος.
 
Ακολούθως είπε ότι πρέπει να φτιάξουμε όλοι μαζί την Κύπρο του 2030 και διατύπωσε τη θέση ότι σε αυτή την πορεία, η πιο μεγάλη, η πιο ριζοσπαστική μεταρρύθμιση, είναι η επανένωση της πατρίδας μας.
 
Πρόσθεσε ότι ο στόχος είναι το συντομότερο δυνατό να επιτευχθεί μια σωστή, λειτουργική και δίκαιη λύση του Κυπριακού, που να διασφαλίζει το μέλλον του συνόλου του λαού μας, χωρίς ξένους εγγυητές και κατοχικά στρατεύματα.
 
Αφού επεσήμανε ότι το κύρος και το εκτόπισμα μιας χώρας δεν εξαρτάται πλέον από το μέγεθός της, αλλά από τα μυαλά και τις ικανότητες των ανθρώπων της και τη δυνατότητα της πολιτείας να τα απελευθερώνει και να ενθαρρύνει τη δημιουργία, είπε πως στην Κύπρο του 2030 αυτή την πηγή δημιουργίας φιλοδοξούμε να απελευθερώσουμε, ξανά.
 
Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ έκανε λόγο για την ανάγκη αλλαγής νοοτροπίας και ενθάρρυνσης της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, και τη δημιουργία σύγχρονης χώρας φιλικής προς την οικογένεια, με υποδομές που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής.
 
Ο κ. Νεοφύτου αναφέρθηκε και στην ανάγκη να εμπλουτιστεί το καταστατικό του κόμματος, ώστε αυτό να γίνει πιο σύγχρονο, πιο ευέλικτο, να παράγει πολιτικές που να συμβάλουν στη δημιουργία της καλύτερης Κύπρου.

Δειτε Επισης

Λειτουργεί ξανά ο ανθρωπιστικός διάδρομος-Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα
Πορεία διαμαρτυρίας κατά της οικονομικής κρίσης και της διαφθοράς στα κατεχόμενα
Στοίχημα για το ΑΚΕΛ να επικρατήσουν οι δυνάμεις που βάζουν σε πρώτο πλάνο την πλειοψηφία
Ο Τατάρ θεωρεί πως η εισβολή έφερε... ειρήνη-Επιμένει σε ίση κυριαρχία και εγγυήσεις
Για ήττα της Λεμεσού κάνει λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Αρμεύτης
Ανακηρύχθηκαν χωρίς ανθυποψήφιο τέσσερις Αντιδήμαρχοι στην επαρχία Λάρνακας
Διαφωνεί με μεταφορά Σχολής ΤΕΠΑΚ ο υποψήφιος Δήμαρχος Λεμεσού Χρ. Μιχαηλίδης
Από φόρο και δανεισμό 68 εκατ. στερλίνες για «επιτροπή ακίνητης περιουσίας»
Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Επαρχιακών Οργανισμών
Στηρίζει Ελεγκτή με το γάντι το ΔΗΚΟ-Επιτίθεται στον Πρόεδρο για τη θεσμική σύγκρουση το ΑΚΕΛ