Δριμεία επίθεση Ακιντζί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Είναι ανησυχητική, αλλά δεν αποτελεί έκπληξη η ξεκάθαρη αρνητική απάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη στη πρότασή του της 30ης Απριλίου, αναφέρει ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί.
 
Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Ακιντζί, αφού επανέλαβε ποια ήταν η πρότασή του στις 30 Απριλίου, και λέγοντας ότι ο Ε/κ ηγέτης άφησε να περάσει ένας μήνας από τότε χωρίς θετική απάντηση για να την απορρίψει «με σίγουρο τρόπο», εξέφρασε τη λύπη του γι’ αυτό.
 
«Ο κ. Αναστασιάδης ακόμα και εάν κατ’ επανάληψη από το Κραν Μοντάνα και μετά είπε ότι υιοθετεί το πλαίσιο Γκουτέρες, φάνηκε για ακόμη μια φορά ότι η πραγματικότητα δεν είναι έτσι», ισχυρίστηκε.
 
Ο Μουσταφά Ακιντζί υποστήριξε ότι επιθυμεί λύση στην Κύπρο και πρόσθεσε ότι θεωρεί πως είναι προϋπόθεση να αξιολογήσουν την κατάσταση αντικειμενικά τα οργανωμένα σύνολα των Τ/κ, των Ε/κ και ταυτόχρονα ολόκληρη η διεθνής κοινότητα, και κυρίως τα Η.Ε. και η Ε.Ε.
 
Ο Τ/κ ηγέτης ισχυρίζεται, στη δήλωσή του, ότι ο Πρόεδρος Αναστασιάδης για ακόμη μια φορά απορρίπτει την έννοια της πολιτικής ισότητας και την ενεργό συμμετοχή των πλευρών στη διοίκηση, επαναλαμβάνοντας ότι θέλει μια τάξη πραγμάτων όπου οι αποφάσεις θα λαμβάνονται από την απλή πλειοψηφία. «Η ε/κ ηγεσία παρά το ότι λέει ακριβώς το αντίθετο, είναι ξεκάθαρο ότι προτιμά τη συνέχιση του στάτους κβο».

Δειτε Επισης

Τα συγκλονιστικά ηχητικά μηνύματα Ρωσίδας στα social την ώρα της επίθεσης στη Μόσχα-«Σας αγαπώ, αντίο»
Υπουργός Υγείας: Προσδοκία στήριξης από διεθνή κοινότητα για λύση στο Κυπριακό
Kατάργηση φορολόγησης εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων με σύμβαση στη Δημόσια Υπηρεσία
Με δεσμεύσεις κονδυλίων ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός της ΔΕΦΑ
Ενέκρινε τον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Ολομέλεια
Άφησαν αιχμές για «σκοπιμότητες» και «μαύρες λίστες» από το ΡΙΚ οι βουλευτές-Αντάλλαξαν πυρά
Υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους Σταύρος Παπασταύρου και Γιάννης Μπρατάκος
Ανησυχία Βουλευτών για μείωση του αποθεματικού του Ταμείου ΑΠΕ και ΕΞΕ
Απάντησε στην κριτική της αντιπολίτευσης ο ΠτΔ-«Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που μας οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Αποκλείστηκε από τις βουλευτικές ο πρώην πρόεδρος της Νότιας Αφρικής Ζούμα