Ανοίγει το στόμα της για το ΔΗΚΟ η Αντιγόνη

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ετοιμάζεται για το Εκλογικό Συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου, διαγραφέντα-και όχι μόνο- μέλη και στελέχη του κόμματος αμφισβητούν έντονα τις εσωκομματικές διαδικασίες που ακολουθούνται επί διαφόρων θεμάτων.
 
Μεγάλες αναταράξεις και αναστάτωση φαίνεται να προκαλεί το επιχειρούμενο ξεκαθάρισμα του Μητρώου Μελών, μέσα από το οποίο εκτιμάται πως γύρω στις πέντε χιλιάδες εγγεγραμμένα μέλη του ΔΗΚΟ θ’ αποτελέσουν παρελθόν από το κόμμα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Περισσότερα από τις ψήφους που έλαβε στις Βουλευτικές τα μέλη του ΔΗΚΟ 
 
Η πρώην ευρωβουλευτής του κόμματος, διαγραφείσα κατά το κύμα διαγραφών που ακολούθησε τις προεδρικές εκλογές, Αντιγόνη Παπαδοπούλου, συγκάλεσε για σήμερα το μεσημέρι διάσκεψη Τύπου με θέμα «Οι πρόσφατες εξελίξεις στο Δημοκρατικό Κόμμα».
 
Υπενθυμίζεται εξάλλου πως σε επιστολή τους προς τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο- η οποία είδε το φως της δημοσιότητας την περασμένη Τετάρτη-, πέντε πρόεδροι Τοπικών Επιτροπών του κόμματος, καταγγέλλουν αδικαιολόγητες, αυθαίρετες και παράτυπες πράξεις και αποφάσεις του κ. Παπαδόπουλου, για το γεγονός ότι ενώ, όπως υποστηρίζουν, εξακολουθούν να είναι πρόεδροι των τοπικών τους επιτροπών, δεν προσκλήθηκαν να συμμετέχουν στο πρόσφατο Καταστατικό Συνέδριο του κόμματος.
 
«Η πράξη σας είναι καταδικαστέα και να γνωρίζετε πως για όσα θα επακολουθήσουν θα είστε και ο αποκλειστικός υπεύθυνος», αναφέρουν ανάμεσα σε άλλα στην επιστολή τους, την οποία υπογράφουν ο πρόεδρος της Τ.Ε. Έγκωμης Σπύρος Παναγή, ο πρόεδρος της Τ.Ε. Συνοικισμού Ανθούπολης Ζαχαρίας Πατσαλίδης,  ο πρόεδρος της Τ.Ε. Ιδαλίου Τζόζεφ Βασιλείου, ο πρόεδρος της Τ.Ε. Ποταμίου Γιαννάκης Ιωαννίδης και η πρόεδρος της Τ.Ε. Αστρομερίτη, Σκεύη Αργυρού.
 

Δειτε Επισης

Ε/κ και Τ/κ κόμματα ενθαρρύνουν προσπάθειες επανέναρξης συνομιλιών για Κυπριακό
Απαντά στην καταχώρηση της αγωγής από τον Αναστασιάδη ο Δρουσιώτης-«Κίνηση πανικού και εκφοβισμού»
Ετοιμότητα ΕΦ για παροχή βοήθειας στην ΕΕ με κάθε δυνατό τρόπο στην αντιμετώπιση κρίσεων στο μέλλον
Δεν υπήρξαν ενστάσεις για τους υποψήφιους Ευρωβουλευτές-Οριστικοποιήθηκε το ψηφοδέλτιο
Oικολόγοι για τις δύο πυρκαγιές-«Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο»
Επαναδιεκδικεί τον δήμο Στροβόλου ο Παπαχαραλάμπους-«Τα τελευταία χρόνια βάλαμε γερά θεμέλια»
Δηλώνει έτοιμος να εργαστεί σκληρά για την εξέλιξη του δήμου Στροβόλου ο Σταυρινίδης
Βλέπει Πρόεδρο και κυβερνητικούς αξιωματούχους ο Λευτέρης Χριστοφόρου
Έδωσε το σύνθημα για αλλαγή σελίδας στον Στρόβολο ο Τσίγκης-«Με μέθοδο και όραμα για όλους τους πολίτες»
Η Τουρκία δεν θα παραστεί σε εκδήλωση για την επέτειο των 20 χρόνων διεύρυνση